30 / 04 / 2024

Abdurrahman Kırhasanoğlu: Giresun Yağlıdere'nin çehresi değişecek!

Abdurrahman Kırhasanoğlu: Giresun Yağlıdere'nin çehresi değişecek!

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Abdurrahman Kırhasanoğlu yaptığı açıklamada Yağlıdere'nin çehresini değişeceğini dile getirdi. Kırhasanoğlu, "Sanayi projemizde var" dedi.





Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Abdurrahman Kırhasanoğlu, ilçenin Sınır Köyü Sofu Mahallesinde köy Muhtarı Yavuz Memiş,Köy Başkanı Recep Koksal, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi İshak Maraş ve Hakkı Aksu'nun organize ettiği toplantıya katıldı. Sofu mahalle sakinlerinin yoğun katılım gösterdiği toplantıda konuşan Başkan Kırhasanoğlu, "Sınır ve Yeşilpınar Köyü bizim için önemli ve değerli köylerimizdendir" dedi. 


AK Parti'nin kurulduğu günden bu zamana kadar bu iki köyden büyük destek gördüklerini ifade eden Kırhasanoğlu, "Partimize yoğun destek veren bu köylerimize şahsım partililerim ve Başbakanımız adına çok teşekkür ediyorum" dedi. Sekiz yıl içerisinde Yağlıdere'nin çehresini değiştirdiklerini belirten Kırhasanoğlu, şunları söyledi:"Yapılan birçok projenin en önemlisi alt yapının kazandırılmasıdır. İlçemizde önceden mazgalların üzerlerine koku gelmesin diye çuval seriliyordu. Şimdi Allah'a şükür böyle bir şey yok. Önemli bir projelerimizden sanayi projemizde var. Bu projeyi de ilçemize kazandırmak istiyoruz. Bir adım attık. Bu zamana kadar yapacağımız dediğimiz şeyi yapıp ilçeye kazandırdık. İnşallah bundan sonrada başladığımız ve düşündüğümüz işleri de bitireceğiz. TOKÎ ile ilgili çalışmalara başlattık. Arazinin bir kısmını TOKİ'ye devrini yaptık. Gölet Projesinin kabul edildiğini programa aldırılması için çalışmalarımız sürüyor. 


HÜSEYİN KOCA'YA TEŞEKKÜR 


EDİYORUM Yağlıdere ilçemizin eski belediye binasının bulunduğu yere şu an Tuzla Belediyemizin katkılarıyla park yapımına başlandı. Tuzla Belediyesinde çalışan çok değerli bir kardeşimiz var. Sınır köyünün evladı Hüseyin Kocanın vermiş olduğu destekle bu parkı ilçemize kazandıracağız. Çalışmalar başladı. En kısa sürede bu parkta halkımızın hizmetine sunulacaktır. Bu parka ilçe halkının ihtiyacı olduğu için bu projeyi destekledik. Halkımızı düşünerek bu projeyi ilçemize kazandıracağız. 


TEŞKİLAT OLARAK BİZ BİR AİLEYİZ 


İlçeye yapılan çalışmalara İlçe Teşkilatımız, İl Genel Meclis Üyelerimizin desteğiyle ilçeye bağlı mahalle ve köylerde hizmet etmeye çalışıyoruz. El ele vererek bu referandumda birinci ilçe olmak istiyoruz.El ele verelim birlik ve beraberliğimizi bozmayalım."


Giresun İleri Gazetesi 


Geri Dön