17 / 05 / 2024

giresun yağlıdere projesi

giresun yağlıdere projesi

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Abdurrahman Kırhasanoğlu yaptığı açıklamada Yağlıdere'nin çehresini değişeceğini dile getirdi. Kırhasanoğlu, "Sanayi projemizde var" dedi.

Emlak Konut GYO Park Yaşam Antalya Projesi'nin değeri 2.2 milyar TL!

Emlak Konut GYO "Park Yaşam Antalya Projesi" için hazırlatılan 2023 yıl sonu değerleme raporunu yayımladı. Emlak Konut GYO Park Yaşam Antalya Projesi'nin KDV dahil değeri 2 milyar 239 milyon 796 bin 538 TL oldu.

Hibe olarak üreticiye verilen yağlık ayçiçeği tohumları toprağa ekildi!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürürlüğe giren, Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi (TAKEP) kapsamında Yozgatlı çiftçiler 19 bin 660 kilogram ağırlığında yağlık ayçiçeği tohumuna kavuştu. Tohumlar toprak ile buluşmaya başladı. 

Edirne'de yerli hibrit ayçiçeği ekimi başladı! Yağlık ayçiçek hangi borsada bugün kaç TL oldu? Çiftçiler dikkat! 

Edirne'de "Yerli Hibrit Ayçiçeği Tohumu Ekilişlerini Artırma Projesi" çerçevesinde yüzde 90 hibeli dağıtılan tohumların ekimi yapılıyor. Peki Yağlık ayçiçek hangi borsada bugün kaç TL oldu? Çiftçiler dikkat! İşte 17 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Giresun'daki selde 17 bina yıkıldı, 361 bina hasar gördü!

Giresun'da meydana gelen sel sonucu 3'ü Dereli'de, 4'ü Doğankent'te, 10'u Yağlıdere'de olmak üzere 17 bina yıkıldı, bu üç ilçede toplamda 361 bina hasar gördü.

TOKİ Rize Yağlıtaş Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Rize Merkez Yağlıtaş Mahallesi’nde Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Rize Yağlıtaş 465 konut ihalesi yarın!

Rize ili Merkez İlçesi Yağlıtaş Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap 465 Adet Konut, 4 Adet İşyeri ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Giresun'daki bazı bölgeler için kesin korunacak hassas alan kararı!

Giresun İli, Yağlıdere ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31126 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gayrimenkulde trend yaşlı kasabaları oldu!

Yaşlanan nüfus, küçülen aileler, kentten kaçış isteği gibi faktörler gayrimenkulde yaşlı kasabaları konseptini oluşturuyor. Birçok inşaat şirketi 65 yaş üstü emeklilere yönelik yaşlı kasabaları inşa etmek için harekete geçti.

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2019 projesi 26 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2019 kura çekiliş tarihi ne zaman? İşte TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2019 projesi 26 soruda tüm detaylarıyla...

Isparta Yaşlı Bakım Merkezi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Isparta Belediyesi, kente yeni bir yaşlı bakım merkezi inşa ediyor.

Devletten yaşlılara konut yardımı!

Devlet, yaşlılara evde sağlık ve maaş, bakım parası, konut yardımı gibi 7 imkân sağlıyor. İşte yaşlılar için sunulan fırsatlar…

Kayı Holding’e “En İyi Sağlık Projesi Ödülü” Partnership Awards’dan!

Coşkun Yılmaz tarafından 1991 yılında kurulan Kayı Holding, Gaziantep Şehir Hastanesi ile Partnership Awards’da “En İyi PPP Sağlık Projesi” ödülünü aldı. 

Gül Suites Projesi tanıtıldı!

İzmir Profesörler Sitesinde yer alan ve çok özel butik bir proje olan Gül Suites projesi tanıtıldı.

giresun yağlıdere projesi Haberi

giresun yağlıdere projesi



Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Abdurrahman Kırhasanoğlu, ilçenin Sınır Köyü Sofu Mahallesinde köy Muhtarı Yavuz Memiş,Köy Başkanı Recep Koksal, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi İshak Maraş ve Hakkı Aksu'nun organize ettiği toplantıya katıldı. Sofu mahalle sakinlerinin yoğun katılım gösterdiği toplantıda konuşan Başkan Kırhasanoğlu, "Sınır ve Yeşilpınar Köyü bizim için önemli ve değerli köylerimizdendir" dedi. 


AK Parti'nin kurulduğu günden bu zamana kadar bu iki köyden büyük destek gördüklerini ifade eden Kırhasanoğlu, "Partimize yoğun destek veren bu köylerimize şahsım partililerim ve Başbakanımız adına çok teşekkür ediyorum" dedi. Sekiz yıl içerisinde Yağlıdere'nin çehresini değiştirdiklerini belirten Kırhasanoğlu, şunları söyledi:"Yapılan birçok projenin en önemlisi alt yapının kazandırılmasıdır. İlçemizde önceden mazgalların üzerlerine koku gelmesin diye çuval seriliyordu. Şimdi Allah'a şükür böyle bir şey yok. Önemli bir projelerimizden sanayi...