03 / 05 / 2024

Abdurrahman Toprak, Kahta arıtma tesisi inşaatını inceledi!

Abdurrahman Toprak, Kahta arıtma tesisi inşaatını inceledi!

Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, İller Bankası Gaziantep Bölge Müdürü Volkan Bektaş ile birlikte Kahta'nın yaklaşık 35 yıllık su ihtiyacını karşılayacak arıtma tesisi ile atık su tesisinde incelemelerde bulundu.



Başkan Toprak; "İlk başta İller Bankası Gaziantep Bölge Müdürümüz Volkan Bektaş'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bölge müdürümüzün çalışmalarımızı desteklemesi ve bizden daha çok istekli olması bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. İnşallah önümüzdeki hafta proje elimizde olacak. Böylece en kısa sürede ihaleye çıkacağız. İhale aşaması bittikten sonra yani ortalama bir yıl sonra vatandaşlarımız yeni sudan istifade edecek. Ayrıca bu hizmetlerin gelmesinde emeği geçen özellikle AK Parti Grup Başkan Vekilimiz Ahmet Aydın'a ve AK Parti Adıyaman Milletvekilimiz Mehmet Metiner'e teşekkür ediyorum" dedi. 


İller Bankası Gaziantep Bölge Müdürü Volkan Bektaş ise "Kahta'nın su problemini inşallah yapacağımız yeni proje ile yaklaşık 35 yıllık su ihtiyacını karşılayacak şekilde tamamlamış olacağız. 


Finansal desteğimiz hazır, maddi bir sıkıntımız yok. Proje ve ihale aşamalarından sonra hemen çalışmalarımıza başlanacak. İnşallah 2015 Eylül ya da Ekim ayında Kahtalı vatandaşlar bu sudan istifade edecek" şeklinde konuştu. 


Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak ve beraberindeki heyet daha sonra atık su tesisinde de bazı incelemelerde bulunduktan sonra belediyeye geçti. Burada Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, katkılarından dolayı İller Bankası Gaziantep Bölge Müdürü Volkan Bektaş'a bir halı seccade hediye ederek kendisine teşekkür etti. 


Adıyaman Günebakış Gazetesi 


Geri Dön