28 / 04 / 2024

Abdüssamet Bahadır yeniden GİGDER Başkan Yardımcısı seçildi!

Abdüssamet Bahadır yeniden GİGDER Başkan Yardımcısı seçildi!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır, yeniden Gayrimenkul Hizmet İhracatçıları Derneği (GİGDER) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine seçildi.



Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır, yeniden Gayrimenkul Hizmet İhracatçıları Derneği (GİGDER) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Bahaş Holding tarafından konu ile ilgili olarak yapılan son dakika açıklamasına göre, Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır, Gayrimenkul Hizmet İhracatçıları Derneği, 2. Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı’nda 2. defa Gayrimenkul Hizmet İhracatçıları Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada görüşleri yer alan Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır, Gayrimenkul Hizmet İhracatçıları Derneği'nin, Türkiye’nin lokomotif sektörü konumunda olan gayrimenkul sektörünün dünyaya açılan yüzü olma hedefleriyle dört sene önce kurulduğunu ve derneğin uluslararası gayrimenkul yatırımlarını güçlendirmek için çalıştığını dile getirdi.

Abdüssamet Bahadır yeniden GİGDER Başkan Yardımcısı seçildi!

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır yaptığı açıklamada  "Öncelikle bugüne kadar derneğe çok kıymetli katkılar veren başkanımız Faruk Akbal'a teşekkürlerimi sunarken, derneğin yeni başkanı olan Bayram Tekçe’yi tebrik ederek başarılar diliyorum. Sektör temsilcilerinin beklentilerini ulusal ve uluslararası platformlarda daha iyi anlatabilmek amacıyla kurulmul olan bir oluşumun içindeyiz. Bu zaman zarfında önceden 300-500 milyon dolar bandında olan doğrudan yatırım tutarını 7-8 milyar dolarlara çıkarttık. Bundan sonra da sektöre yönelik nakit akışı sağlamayı artan bir ivmeyle sürdüreceğiz" yorumunu yaptı.

Yaptığı açıklamada mevcut sektörel sorunların aşılmasını ve bu rakamı çok daha yukarılara çıkarmayı hedeflediklerini kaydeden Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır, "Önümüzdeki dönemlerde gayrimenkul ihracatına yönelik sürdürülebilir zemini oluşturacak kanuni altyapının hazırlanması amacıyla çalışmalara başlayacağız. Söz konusu sektörde yaşanan durgunluğa ek olarak, yabancıya konut satışında da zorlu bir dönemdeyiz. Oysa yabancıya satış, bir ihracat kalemidir ve desteklenmesi gerekir. Gayrimenkul sektörünün sıkıntılı dönemlerinde sektöre destek olan ve hatta ayakta tutan yabancıya satış bölümüdür. Bu nedenle hizmet ihracatçısı olmak, ülkemize doğrudan yatırım getirmek öncelikli hedeflerimiz arasındadır." dedi.

Bayram Tekçe Kimdir? GİGDER Başkanı Bayram Tekçe nereli, kaç yaşında?

GİGDER’in yeni başkanı Bayram Tekçe oldu!

GİGDER, olağanüstü çalıştay için düğmeye bastı! Yabancıya konut satışında hedef 25 milyar dolar! 


Geri Dön