06 / 05 / 2024

Academia Apartments Avcılar'da metrekaresi 1.700 TL'ye! 75 bin TL'ye!

Academia Apartments Avcılar'da metrekaresi 1.700 TL'ye! 75 bin TL'ye!

Toplam 15 dönüm arazi alanı üzerinde inşa edilecek olan Academia Apartmentsta konutlar 75 bin TLden başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Ortalama metrekare fiyatı ise 1.700 TLden başlıyor...



Astay Gayrimenkul tarafından Avcılar'da hayata geçirilecek olan Academia Apartmentsın teslimlere 2011 yılının Ekim ayında başlanması planlanıyor.

Toplam 15 dönüm arazi alanı üzerinde inşa edilecek olan Academia Apartmentsta konutlar 75 bin TLden başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Ortalama metrekare fiyatı ise 1.700 TLden başlıyor.

4. kattan itibaren göl ve deniz manzarasına sahip olacak şekilde tasarlanan Academia Apartments, 1.364 kazık üzerine 4 blok şeklinde inşa edilecek.

2 bin 500 metrekare bina oturumuna sahip olan Academia Apartments 1+1 ve 2+1'lerden oluşan farklı büyüklüklerde 334 konut yer alıyor.

Alpar Mimarlık'tan Tahsin Alpar tarafından dizayn edilen Academia Apartments 1+1 ve 2+1den oluşan, 57 metrekare, 73 metrekare, 80 metrekare, 99 metrekare ve 102 metrekare büyüklülükte konutlar bulunacak.

Academia Apartments, deprem yönetmeliğine uygun, İstanbul Teknik Üniversitesi hocaları kontrolünde ve denetiminde zemin ve statik projeleriyle güven veriyor.

Konfor ve rahatlığın dairelerle sınırlı kalmadığı Academia Apartments, sunduğu çeşitli sosyal olanaklar ve özel hizmetlerle sakinlerine huzurlu ve renkli bir hayat vaat ediyor.

Academia Apartments, açık havuzdan, kafeteryaya, fitness salonundan, saunaya, buhar banyolarından, çocuklar için oyun alanlarına ve basketbol sahalarına kadar özel hizmetler ve aktiviteler sunuyor. Ayrıca projede teknik servis, açık ve kapalı otoparklar ile 24 saat güvenlik hizmeti bulunuyor.

Proje merkezi konumuyla ulaşım sorununu da ev sahiplerinin hayatından silecek. Proje, İstanbul Üniversitesinin hemen yanında, E-5'e 200 metre, Metrobüse 5, havalimanına ise 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Academia Apartments,  üniversiteye yakınlığıyla öğrenciler, öğrenci aileleri ve akademisyenler, yatırım ve yaşam alternatifi açısından yeni evliler ve hem huzurlu hem de rahat bir emeklilik arzu edenler için tasarlandı.


http://academiaapartments.com/index.php/page/index/tr/ana-sayfa

0212 6943939


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com


Geri Dön