01 / 05 / 2024

Acıbadem Benesta nerede?

Acıbadem Benesta nerede?

Benesta tarafından hayata geçirilen Benesta Acıbadem projesinin ön satışı başladı. Benesta imzalı projenin tüm detayları belli oldu. Peki Acıbadem Benesta nerede yükselecek? Acıbadem Benesta'nın adresi ne oldu? İşte Acıbadem Benesta lokasyon bilgisi...



Benesta tarafından hayata geçirilen Benesta Acıbadem projesinin ön satışı başladı. Benesta imzalı projenin tüm detayları belli oldu. Peki Acıbadem Benesta nerede yükselecek? Acıbadem Benesta'nın adresi ne oldu? İşte Acıbadem Benesta lokasyon bilgisi...

İstanbul’a Benesta imzalı yeni projeye geliyor. Konut projelerine son sürat devam eden Benesta, Acıbadem Benesta projesini ön satışa sundu. Peki Acıbadem Benesta nerede yükselecek? İşte Benesta Acıbadem Lokasyon bilgisi...

Benesta, İstanbul’da yepyeni bir projeye için hazırlıklarını devam ediyor. Benesta imzalı Acıbadem Benesta  projesinde toplam 550 konut yer alacak. Henüz satışı sunulmayan projenin inşaatının ise bir bölümü tamamlandı. Projedeki konutların ön satışının ilk etabında 99 daire satışa sunulacak.

Benesta’nın liderliğinde yükselen proje iki etap şekilde  toplam 550 konutlu olacak. Acıbadem Benesta projesinin peyzaj mimarlık işlerini Londra'da bilindik bir firma olan WATG üstlendi.

Dünya çapında bir projeye imza atan Benesta mükemmeliyetçi tutumuyla; “European Property Awards” EPA organizasyonundan, karma kullanım grubunda, 5 yıldızlı proje olarak ödüllendirilen layık görüldü.

Acıbadem Benesta nerede?

Acıbadem Benesta nerede?

Benesta tarafından hayata geçirilen Benesta Acıbadem projesinin ön satışı başladı. Benesta imzalı projenin tüm detayları belli oldu. Peki Acıbadem Benesta nerede yükselecek? Acıbedem Benesta'nın adresi ne oldu? İşte Acıbadem Benesta lokasyon bilgisi... Sizlere projenin nerde yükseleceği bilgisini vermeden önce projenin detayları hakkında bilgi verelim...

550 konutluk Acıbadem Benesta  projesinin ilk etabında altı ikinci etabında ise iki blok yükselecek.
 Acıbadem Benesta'da yer alan her dairede 10 metrekareden başlayan ve 100 metrekarelik balkon, bahçe veya terasları yer alacak. Söz konusu projedeki dairelerin tavan yüksekliği üç metre olacak.

Projede 5 konut tipi yer bulacak. Bu daireler, 2+1 3+1 4+1 , 5+1  ve 6+1 şeklinde; bahçe dubleks, çatı dubleks, simpleks ve teras bahçeli daireleriyle farklı seçenek imkanları sunacak.

Yükselecek olan inşaatın alanı depreme dayanıklı bir zeminde yer alacak. Proje, özel ve uluslararası kalitedeki ses, ısı ve su izolasyonu, cephe detayları gibi yüksek mühendislik gerektiren konular içinde tecrübesini konuşturacak.

Acıbadem Benesta nerede?

Acıbadem Benesta nerede?
Benesta tarafından hayata geçirilen Benesta Acıbadem projesinin ön satışı başladı. Benesta imzalı projenin tüm detayları belli oldu. Peki Acıbadem Benesta nerede yükselecek? Acıbadem Benesta'nın adresi ne oldu? İşte Acıbadem Benesta lokasyon bilgisi... Sizlere lokasyon bilgisi vermeden önce projede yer alan sosyal alanlar hakkında bilgi verelim.

Projede bulunan sosyal donatılar; "Sosyal kulüpte gökyüzü ile buluşan, üstü açılıp kapanabilen havuzlar, çok fonksiyonlu SPA merkezi, çok kapsamlı spor salonu, Business Lounge, TV Odası, çocuk oyun alanları" yer alıyor.

İşte Acıbadem Benesta nerede? sorusunun yanıtı...

"Anadolu Yakası’nın Avrupa’ya en yakın merkezlerinden Acıbadem'de inşa edilecek olan proje Çamlıca lokasyonuna komşu olacak. Ayrıca Gata Ormanı’nın yanı başında ferah bir ortam sağlayacak.

Benesta Acıbadem, Avrupa Yakası’nın yanı başında konumlanıyor. "Akasya AVM’ye yürüme mesafesindeki proje, Bağdat Caddesi, Kadıköy, Kalamış Marina gibi Anadolu Yakası’nın renkli adreslerine; Zincirlikuyu, Beşiktaş, Levent, Mecidiyeköy, Taksim, Karaköy lokasyonları ile boğaz hattına" yakın yer alıyor.

Benesta Acıbadem projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Benesta Acıbadem ön satışta! Yeni proje!


Geri Dön