28 / 04 / 2024

Benesta Acıbadem ön satışta! Yeni proje!

Benesta Acıbadem ön satışta! Yeni proje!

Benesta İstanbul’da yepyeni bir projeye imza atıyor. Konut projelerine son sürat devam eden Benesta'nın yeni projesi Benesta Acıbadem ön satışa sunuldu.



Benesta İstanbul’a yepyeni bir projeye imza atıyor. Benesta imzalı Benesta Acıbadem projesi  kapsamında 550 konut inşa edilecek.

Henüz satışa çıkmayan Benesta’nın liderliğinde hayata geçirilen projenin  inşaatının önemli bir bölümü tamamlanmış durumda. İki etap şeklide hayata geçirilecek olan projede toplam 550 konut yer alacak. Proje dahilinde ilk etapta 99 daire ön satışa çıkacak.

Anadolu Yakası’nın Avrupa’ya en yakın merkezlerinden, yeşil dokusu ve sosyal yaşamıyla asırlık semti Acıbadem'de yükselecek olan ve Çamlıca lokasyonuna komşu olan proje, Gata Ormanı’nın yanı başında ferah bir ortam sunuyor.

Benesta Acıbadem, Avrupa Yakası’nın yanı başında konumlanıyor.  Akasya AVM’ye yürüme mesafesindeki proje, Bağdat Caddesi, Kadıköy, Kalamış Marina gibi Anadolu Yakası’nın renkli adreslerine; Zincirlikuyu, Beşiktaş, Levent, Mecidiyeköy, Taksim, Karaköy lokasyonlarıyla boğaz hattına yakın bulunuyor.

Benesta Acıbadem’in peyzaj mimarlık işerini  Londra'da bilinen WATG ile tasarlandı. 15 dönüm alanda Benleo Park tasarlandıktan sonra, projenin konsept planlaması ve genel vaziyet planı bu plan çevresinde hayata geçirildi.

Benesta Acıbadem ön satışta! Yeni proje!

Dünya genelinde bir proje olan Benesta Acıbadem projesi mükemmeliyetçi yaklaşımıyla; “European Property Awards” EPA organizasyonu tarafından, karma kullanım kategorisinde, beş yıldızlı proje olarak ödüllendirilerek, dünya çapında otoritelerden tam not aldı.

İlk etapta 6, ikinci etapta 2 blok olacak şekilde inşa edilecek olan proje; 550 konuttan oluşuyor. Benesta Acıbadem, her dairede bulunan 10 metrekareden başlayan ve 100 metrekar’lik balkon, bahçe veya terasları ile rahat bir yaşan sunuyor.  Projede yer alacak konutlar 3 metre tavan yüksekliğine göre tasarlandı.

Proje, 2+1 3+1 4+1 5+1 ve 6+1’e kadar; simpleks, çatı dubleks, bahçe dubleks, ve teras bahçeli evleriyle farklı seçenek imkanları sunuyor. 

Benesta Acıbadem ön satışta! Yeni proje!
 
Depreme dayanıklı bir zemin üzerinde inşa edilecek olan proje, özel ve uluslararası standartlarda ses, cephe detayları, ısı ve su izolasyonu gibi yüksek mühendislik gerektiren konular içinde tecrubesini yansıtıyor.

Projede yer alan sosyal donaltılar; "Sosyal kulüpte gökyüzü ile buluşan, üstü açılıp kapanabilen havuzlar, çok fonksiyonlu SPA merkezi, çok kapsamlı spor salonu, Business Lounge, TV Odası, çocuk oyun alanları gibi bölümler bulunuyor.

Benesta Acıbadem projesinde, park ve sosyal kulüp öne çıkarken, özel tasarım resepsiyon alanları, otopark lobileri de yer alıyor.

Benesta Acıbadem basın toplantısı 24 Şubat'ta!

Benesta Acıbadem satışta! Yeni proje!

Benesta Amos Living geliyor! Yeni proje!


Geri Dön