01 / 05 / 2024

Acıpayam Yeşilyuva'da arıtma tesisi hizmete alındı!

Acıpayam Yeşilyuva'da arıtma tesisi hizmete alındı!

Denizli Acıpayam'a bağlı Yeşilyuva beldesinde belediye tarafından kanalizasyon suyunun arıtılması için yaptırılan arıtma tesisi hizmete alındı. Arıtma tesisinin toplam maliyetinin 1 milyon 100 bin lira olduğu açıklandı...




Denizli Acıpayam'a bağlı Yeşilyuva beldesinde belediye tarafından kanalizasyon suyunun arıtılması için yaptırılan arıtma tesisi hizmete alındı.


Belediye başkanı Ahmet Bakırtaş, konu hakkında AA muhabirine yaptığı açıklamada, daha temiz bir çevre için ellerinden ne geliyorsa yapmaya çalıştıklarını belirtti.


Halka birçok vaatte bulunduklarını ifade eden Bakırtaş, "Bunların başında da çevre duyarlılığı vardı. Beldemizdeki tüm altyapı çalışmalarını tamamladık. Daha sonra üst yapı çalışmalarını da bitirdik. Tüm yollarımızı asfaltla kapladık. Yine çevre için önemli olan arıtma tesisinin de hızlı bir şekilde bitirilmesini sağladık. Şu anda arıtma tesisimiz tamamlandı ve faaliyete geçti. Beldemizin nüfusu şu anda 5 bin. Ama biz ileride sıkıntı çekmeyelim diye 7 bin 500 kişilik bir arıtma tesisi yaptık. Önümüzdeki 50 yıl içinde bir sıkıntı yaşanmayacak. Aşağı Mahalle'de gerçekleşen bu önemli yatırımın bize maliyeti ise 1 milyon 100 bin lira oldu" dedi.


AA


Geri Dön