30 / 04 / 2024

Ada Kartal DKY Rezidans ödeme seçenekleri!

Ada Kartal DKY Rezidans ödeme seçenekleri!

Firma: DKY İnşaat

Proje: DKY Ada Kartal

Konut seçeneklerinin 2+1'den 3+1,5'e kadar farklılık gösterdiği proje E-5'e 1,5 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Ada Kartal DKY Rezidans ödeme seçenekleri kapsamında firma bünyesinde taksitlendirme sağlanıyor.



Ada Kartal DKY Rezidans ödeme seçenekleri bilgisine göz atmadan önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim. 4 blok şeklinde yükselecek olan projede 740 adet daire yer alacak. 


Kartal DKY Ada daire teslimleri

Ev seçeneklerinin 2 oda 1 salon, 2 oda 1,5 salon, 3 oda 1 salon ve 3 oda 1,5 salon olarak dizayn edildiği projede teslimler 2018 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 


DKY Ada Kartal sosyal kullanım alanları

Toplam 19 bin metrekare arsa üzerine yayılan projede ortak seçenekleri içerisinde fitness alanı, kapalı yüzme havuzu, kapalı otopark alanları, kafe ve açık yüzme havuzu yer alıyor.


DKY Kartal Ada ulaşım

4 blok şeklinde yükselecek olan proje ulaşım bilgisine göre  E-5'e 1,5 kilometre, sahile 2 kilometre yakınlıkta yer alacak. Proje Dumankaya Vizyon projesine de yakın bir bölgede inşa edilecek.


Ada Kartal DKY Rezidans ödeme seçenekleri!

Toplam 740 adet daireden meydana gelen projede yüzde 25'e varan indirim sağlanıyor. Ödemelere göre yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan yüzde 75'lik bedel için firma bünyesinde 36 ay taksitlendiriliyor.


DKY Ada Kartal iletişim

Telefon: 444 9 359 

Web: http://dkyada.com/

Tülay ÇENESİZ/Konutfirsatlari.com


projeye sor



Geri Dön