27 / 04 / 2024

Ada sahibi olmak ister misiniz? 2 hektarlık ada resmen daire fiyatına gidiyor!

Ada sahibi olmak ister misiniz? 2 hektarlık ada resmen daire fiyatına gidiyor!

Ada sahibi olmak isteyenlere kaçırılmaz bir fırsat geldi. 2 hektarlık adanın daire fiyatlarıyla benzer oranda satışa sunulması dikkat çekti. Tropik alan vadeden bu alan aynı zamanda yatırımcılara da farklı bir seçenek sunuyor. 



Beton şehir hayatından sıkılanlara ve doğayla bütünleşen bir yer almak isteyenlere özel bir tropik ada şansı sunuldu. Londra'da çoğu daire fiyatından daha uygun fiyatta olan 2 hektarlık ada, ekonomik bir çözüm sağlıyor. Bahsi geçen ada Nikaragua'da bulunup Bluefields şehri yakınlarındaki İguana Adası'dır. Bu ada 475 bin dolar, Türk parası karşılığında ise yaklaşık 11,2 milyon TL'ye tekabül etmektedir. Insider tarafından aktarılan haber, Londra'da bir dairenin değerinin 569 bin 300 sterlin  yani, yaklaşık 17 milyon olduğunu ortaya koymaktadır. 

 Ada sahibi olmak ister misiniz? 2 hektarlık ada resmen daire fiyatına gidiyor!

2 hektarlık alanda bulunan adada helikopter pisti ve yüzme havuzu imkânı

İguana Adası'nın Londra'daki bir daire fiyatından daha az bir fiyatta olması dikkat çekti. İki hektarlık alanı kaplayan bu ada üç yatak odası, iki banyo ve verandalı bir evi kapsamaktadır. Geniş bir alanda yer alan ada, aynı zamanda helikopter pisti ve yüzme havuzu için de boş alanlar sunmaktadır. Adanın yakınlarında yer alan gözlem kulesi ise 8,5 metre yüksekliğindedir ve okyanusa karşı yağmur ormanlarını izlemek için adeta bir seyir terası niteliğindedir.


Geri Dön