29 / 04 / 2024

'İstanbul'da daire fiyatına İtalya'da fabrika aldık'

'İstanbul'da daire fiyatına İtalya'da fabrika aldık'

Desa CEO'su Burak Çelet, İstanbul Ulus'da 2+1 daire fiyatına İtalya Toskana bölgesinde deri fabrikası aldıklarını belirterek böylelikle dünyada bugüne kadar çalışmadıkları markalara çalışma imkanı yakalayacaklarını söyledi.



Deri ürünleri perakendecisi Desa, İtalya’nın Toskana bölgesinde fabrika satın aldı. Satın aldıkları fabrikanın 2023’ün ilk çeyreğinde açılacağını belirten Desa CEO’su Burak Çelet, söz konusu fabrikayı, Ulus'ta 2+1 daire fiyatına aldıklarını, 2 bin metrekarelik alanda kurulan tesisin 4’te 3’ünün yenilenmesinin tamamlandığını kaydetti. Dünyanın ünlü markalarına üretim yapacak olan fabrikanın personel alımına Ocak 2023’te başlanacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön