28 / 04 / 2024

Adalar Belediye Meclisi Ocak ayı toplantısı yapıldı!

Adalar Belediye Meclisi Ocak ayı toplantısı yapıldı!

Adalar Belediye Meclisi’nin 2016 yılının ilk meclis toplantısı 4 Ocak Pazartesi günü Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı, toplantıda, Meclis Üyesi Sencer Demirel’in gündem dışı yaptığı konuşmanın ardından gündem maddelerine geçildi.




Adalar Belediye Meclisi’nin 2016 yılının ilk meclis toplantısı 4 Ocak Pazartesi günü Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı. 

Belediye başkanı Atilla Aytaç’ın oybirliği ile izinli sayıldığı toplantıya başkanlık yapan Başkan Vekili Kazım Şakar:

“2016 yılının hem dünyamıza hem de ülkemize barış ve huzur getirmesini dileyerek yeni yılınızı kutluyorum. Ermeni Meclis Üyelerimiz sayın Avedis Kevork Hilkat ve sayın Hayrabet Toplayıcı’nın da Noellerini kutluyorum.” diyerek toplantıyı açtı.

Toplantıda, Meclis Üyesi Sencer Demirel’in gündem dışı yaptığı konuşmanın ardından gündem maddelerine geçildi.


• Yazı İşleri Müdürlüğü’nün Belediye Meclisi 2016 Yılı Meclis Tatil Ayı’nın belirlenmesi hakkındaki teklifi görüşülerek, Teklif- Karar olarak oybirliği ile kabulüne karar verildi.

• Yazı İşleri Müdürlüğü’nün Denetim Komisyonu’na Üye Seçimi hakkındaki teklifi görüşülerek Denetim Komisyonu’nun 3 üyeden oluşması oybirliği ile kabul edildi. Yapılan gizli oylama sonucunda Mürvet ÇİDAM, İsmail GÜL ve Hüseyin ÇÜLBAN Denetim Komisyonu üyeliklerine seçildi.

• İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün Sözleşmeli Personele Ödenecek Ücretin Belirlenmesi hakkındaki teklifi görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesi oybirliği ile kabul edildi.

• İşletme Müdürlüğü’nün 2016 Yılı Sera Bitkileri Ücret Tarifesi hakkındaki teklifi görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesi oybirliği ile kabul edildi.

• İnsan Kaynaklar ve Eğitim Müdürlüğü’nün Toplu İş Sözleşmesi hakkındaki teklifi görüşülerek, Teklif- Karar olarak oyçokluğu ile kabulüne karar verildi.

• Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün 2016 Mali Yılında Uygulanacak Belediye Başkan Yardımcısı Ödeneğinin Tespiti hakkındaki teklifi görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesi oybirliği ile kabul edildi.

• Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün 2016 Mali Yılında Uygulanacak Belediye Meclis ve İhtisas Komisyonu Üyelerine Ödenecek Huzur Hakkı Ödeneğinin Tespiti hakkındaki teklifi görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesi oybirliği ile kabul edildi.

• Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nün Evsel Katı Atık Tarifesi hakkındaki teklifi görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesi oybirliği ile kabul edildi.



Adalar Belediyesi


Geri Dön