11 / 05 / 2024

adalar belediyesi ocak ayı kararları

adalar belediyesi ocak ayı kararları

Adalar Belediye Meclisi’nin 2016 yılının ilk meclis toplantısı 4 Ocak Pazartesi günü Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı, toplantıda, Meclis Üyesi Sencer Demirel’in gündem dışı yaptığı konuşmanın ardından gündem maddelerine geçildi.

Burgazada Madam Martha Koyu’nun kiralama ihalesine tepki: Belediye iptali dava açtı!

Vakıflar Genel Müdürlüğü İstanbul 2. Bölge Müdürlüğü’nün Burgazada Madam Martha Koyu’nu kiraya vermek üzere açtığı ihalenin iptali amacıyla Adalar Belediyesi tarafından yargı yoluna gidildi, dava açıldı. 

İstanbul Adalar halkı ayaklandı! İmar planının iptali için dava açılıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Adalar Belediyesi'nin adaların korunması ve imarının düzenlenmesi amacıyla imar planına yönelik Ada halkının itirazları devam ediyor.

Sarıyer Belediyesi İstinye'deki 4 bin 500 metrekarelik tesisi 10 yıl kiraya veriyor! 19 Ocak'taki ihaleyi kaçırmayın!

Sarıyer Belediyesi İstinye'deki 4 bin 500 metrekarelik tesisi 10 yıllığına kiraya vereceğini duyurdu. 19 Ocak 2023’teki ihalenin bedeli 19 milyon 200 bin TL.

Adalar Belediyesi Hizmet Binası depreme dayanaksız mı?

Adalar Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Adalar Belediyesi Hizmet Binası'nın depreme dayanıksız olduğunu belirledi. Yapılan analizler sonrasında İBB'nin Adalar Belediyesi Hizmet Binası'nı yıkması bekleniyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden kira indirim müjdesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısında kira düzenlemeleriyle ilgili kararlar aldı. 

İzmir Büyükşehir'den belediye çalışanlarına toplu konut müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı olağan ikinci meclis birleşiminde, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin belediye ve şirket çalışanları için toplu konut çalışmasına başlayacağı açıklandı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden kira indirimi müjdesi!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Ocak, Şubat ve Mart Ayı tüm kiracılarının ödemelerinde yüzde 50 indirim uygulayacak. 

İBB ve Adalar Belediyesi arasında 'gecekondu' tartışması!

Adalar Belediyesi ile İBB Meclisi arasında 'gecekondu' kavgası yaşandı. Büyükada’da bulunan iş yeri bir süredir Adalıların tepkisini çekiyordu.

Volkan Yılmaz'dan İBB'de kentsel dönüşüm çağrısı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı 1.oturumunda konuşan MHP Grup Başkanvekili, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Artık konuşmaktan öteye geçip öncelikli ilçeler belirlenerek bir strateji dâhilinde Deprem Eylem Planı’nı hayata geçirmeliyiz.” dedi.

Sakarya Büyükşehir Meclisi Ocak ayı toplantısı gerçekleşti!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ocak Meclis Toplantısı'nda 78 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı..

Adapazarı'nda 15 yılda hiç bir tarım arazisi imara açılmadı!

Adapazarı Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısı düzenlendi. Toplantıda, konuşan Saadet Partisi Meclis Üyesi Hayrettin Hacıbektaşoğlu, ''15 yılda hiç bir yerde tarım arazisini imara açmadık'' diye konuştu.

Karabağlar Belediyesi'nin imar planlaması meclisten geçti!

Karabağlar Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısı, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu Başkanlığı’nda yapıldı. Mecliste 4. Etap İmar Planı uygulamaları da meclis üyeleri tarafından “oy birliği” ile geçerek planlama ile ilgili çalışmalar tamamlandı.

Kocaeli Kartepe Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Kocaeli Kartepe Belediyesi Ocak ayı olağan meclis toplantısı düzenlendi. 11 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandığı toplantıda Eşme Mahallesi uygulama imar planı değişikliği İmar Komisyonu’na havale edildi.

adalar belediyesi ocak ayı kararları Haberi

adalar belediyesi ocak ayı kararları


Adalar Belediye Meclisi’nin 2016 yılının ilk meclis toplantısı 4 Ocak Pazartesi günü Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı. 

Belediye başkanı Atilla Aytaç’ın oybirliği ile izinli sayıldığı toplantıya başkanlık yapan Başkan Vekili Kazım Şakar:

“2016 yılının hem dünyamıza hem de ülkemize barış ve huzur getirmesini dileyerek yeni yılınızı kutluyorum. Ermeni Meclis Üyelerimiz sayın Avedis Kevork Hilkat ve sayın Hayrabet Toplayıcı’nın da Noellerini kutluyorum.” diyerek toplantıyı açtı.

Toplantıda, Meclis Üyesi Sencer Demirel’in gündem dışı yaptığı konuşmanın ardından gündem maddelerine geçildi.


• Yazı İşleri Müdürlüğü’nün Belediye Meclisi 2016 Yılı Meclis Tatil Ayı’nın belirlenmesi hakkındaki teklifi görüşülerek, Teklif- Karar olarak oybirliği ile kabulüne karar verildi.

• Yazı İşleri Müdürlüğü’nün Denetim Komisyonu’na Üye Seçimi hakkındaki teklifi görüşülerek Denetim Komisyonu’nun 3 üyeden oluşması oybirliği ile kabul edildi. Yapılan gizli oylama sonucunda Mürvet...