03 / 05 / 2024

Adam Kule 30 katlı olarak inşa ediliyor!

Adam Kule 30 katlı olarak inşa ediliyor!

Dap Yapı'nın Dragos'taki 'Adam Kule' adlı yeni projesine satışa çıkmadan 5 bin ön talep geldi. , DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz; "Proje, 30 katlı olacak" dedi.



Dap Yapı'nın Dragos'taki 'Adam Kule' adlı yeni projesine satışa çıkmadan 5 bin ön talep geldi.



Bugüne kadar İstMarina, DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kuleler gibi gayrimenkul sektörü için  farklı projeler geliştiren DAP Yapı; Kartal Dragos’ta yeni bir projeye başlıyor. Adam silueti şeklinde olacak projenin ismi de Adam Kule olacak. Rezidans, home- ofis ve sosyal yaşam alanlarından oluşacak Adam Kule için bir süredir talep topladıklarını vurgulayan, DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz Dragos'un çehresini değiştirecek projenin henüz satışa çıkmadan yoğun ilgi gördüğüne dikkat çekti.  


EN ORİJİNALİ BU OLACAK 


Proje üzerinde uzun süredir çalıştıklarını vurgulayan Yılmaz, "Bu, yaptığımız en orijinal tasarımlı bina olacak. Henüz tanıtımı yapılmadan ön talep döneminde yoğun bir ilgiyle karşılaştık. Projemizin yer alacağı arazi bize ait ve Tekel arazisi üzerinde kalan çok değerli bir arsa. Proje, 30 katlı olacak" dedi.


Yatırımcı sırada


Yılmaz, "Projemizde ön satışlar devam ediyor. Yaklaşık 5 bin kişiden ön talep alındı. Detayları mayıs ayında paylaşacağız" dedi. 


Akşam


Geri Dön