29 / 04 / 2024

Adam Kule tatil kampanyası!

Adam Kule tatil kampanyası!

Firma: DAP Yapı

Proje: Adam Kule

Daire tiplerinin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği projede toplam 350 adet daire bulunuyor. Adam Kule tatil kampanyası kapsamında 15 ile 28 Mayıs arasında home office veya rezidans alana Avrupa tatili hediye ediliyor.



Ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 10 indirim sağlanan projede dairelerin büyüklükleri minimum 46 metrekare, maksimum ise 204 metrekare olarak dizayn edildi.


Dap Dalga Kule ve Vazo Kule'ye yakın konumda hayata geçirilen projede dairelerin tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje İstanbul Anadolu Yakası Maltepe-Dragos'ta hayata geçiriliyor. 


DAP Yapı  tarafından hayata geçirilen proje tek blok şeklinde yükseliyor. Projede dairelerin teslimleri 36 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor.


Daire fiyatlarının 200 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede ön talep toplanmaya devam ediliyor. Projede bu haftasonu da birçok etkinlik düzenliyor.


Adam Kule tatil kampanyası kapsamında 15 ile 28 Mayıs arasında home office veya rezidans alana Avrupa tatili hediye kampanyası başladı. Proje lansman avantajlarıyla satışlar devam ediyor.


Tel: 4449327

Web: http://www.dapyapi.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön