29 / 04 / 2024

Adana Çukurova'ya kültür merkezi inşa edilecek!

Adana Çukurova'ya kültür merkezi inşa edilecek!

Başkan Soner Çetin, TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca, Semerkant Vakfı Başkanı Ümit Özlü ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Yemek sonunda iş adamları Başkan Çetin’e Kültür merkezi projesini tanıtarak destek istedi.



Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD)  Adana  Şube Başkanlığı ile Semerkant Vakfı’nın ortaklaşa hazırladığı ve Çukurova ilçesine yapılması planlanan Kültür Merkezi projesine Belediye Başkanı Soner Çetin’den tam destek geldi.


Başkan Soner Çetin, onuruna verilen iftar yemeğinde TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca, Semerkant Vakfı Başkanı Ümit Özlü ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Yemek sonunda iş adamları Başkan Çetin’e Kültür merkezi projesini tanıtarak destek istedi.


TÜMSİAD Başkanı Yakup Kutluca, projenin özellikle Adana’ya ve Çukurova halkına büyük yarar sağlayacağına inandıklarını ifade etti. Semerkant Vakfı Başkanı Ümit Özlü ise böyle bir projeye hem Adana’nın hem de Çukurova ilçesinin ihtiyacı olduğunu bunun bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğini dile getirdi.


Başkan Çetin de kendilerini davet eden iş adamlarına teşekkür ederken aynı projede yer almanın kendileri için çok önemli ve anlamlı olduğunu söyledi.

Kültür merkezinin yapılacağı yer için beraberinde gelen başkan yardımcıları ile daire müdürlerine talimat veren Başkan Çetin, “Seçimden önce siz değerli iş adamlarımıza bir sözümüz vardı. Bu sözümüzün yerine getirilmesi için bu projeyi sonuna kadar götüreceğiz” dedi.


Milliyet


Geri Dön