02 / 05 / 2024

Adana Müteahhitler Birliği Yıldıray Arıkan'ı ağırladı!

Adana Müteahhitler Birliği Yıldıray Arıkan'ı ağırladı!

Sedat Teoman Gürsesli ve yönetim kurulu üyeleri CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yıldıray Arıkan'ı ve beraberinde İl Başkanı Orhan Sümer ile CHP Adana eski Milletvekili Tacidar Seyhan'ı ağırladı.





Adana Müteahhitler Birliği Başkanı Sedat Teoman Gürsesli ve yönetim kurulu üyeleri CHP Büyiikşehir Belediye Başkan adayı Yıldıray Arıkan'ı ve beraberinde İl Başkanı Orhan Sümer ile CHP  Adana  eski Milletvekili Tacidar Seyhan'ı ağırladı. 

Adana Müteahhitler Birliği Başkanı Sedat Teoman Gürsesli, burada yaptığı konuşmada birliğin işlevi hakkında konuştu ve göreve geldikten sonra yapılan çalışmalar hakkında bilgiler sundu. Sektörün sorunları aktaran Başkan Sedat Teoman Giirsesli ve yönetim kurulu üyeleri özellikle son yıllarda Adana'da ve bağlı ilçelerde  TOKİ  tarafından gerçekleştirilen Kentsel dönüşüm çalışmalarında Adanalı Müteahhitlerin yer almasını arzuladıklarını ifade ettiler. 

Adana Müteahhitler Birliği Başkanı Sedat Teoman Gürsesli, göreve geldikten sonra özellikle Müteahhitlerin bir çatı altında olmasını arzuladıklarını belirterek "En büyük arzumuz Konfederasyon çatısı altında toplanan bizlerin Oda kurarak çalışmalarımızı etkin bir şekilde sürdürmek istiyoruz" diye konuştu. 

CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yıldıray Arıkan ise, STK'laıia işbirliğinin önemine dikkat çekti. Kent kimliğinin oluşması için nitelikli binaları yapılması gerektiğine işaret eden Arıkan, bu konuda Büyükşehir Belediyesi olarak öncülük edeceklerini söyledi. 

Yıldıray Arıkan, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerin Türkiye için özellikle Adana için ayrı bir öneme sahip olduğunu da ifade etti ve Büyükşehir'e geldiklerinde önceliklerinin kentsel dönüşüm olarak ifade edilen afet riskli alanların dönüşümü uygulamasını hayata geçirmek olacağını söyledi. 

Afet riskli alanların dönüşümünü yerli müteahhitlerle yapmak istediklerini kaydeden Başkan adayı Arıkan öncelikli olarak Adanalı firma ve işletmelerin kazanmasını istediklerini vurguladı. 


Medya Yenigün


Geri Dön