18 / 07 / 2024

Adana Tüyap İnşaat Fuarı ekonomiye katkı sağlayacak!

Adana Tüyap İnşaat Fuarı ekonomiye katkı sağlayacak!

Adana Müteahhitler Birliği Başkanı Sedat Teoman Gürsesli, Fuarın Adana ekonomisine büyük katkı sağlayacağını söyledi. Gürsesli, TÜYAP'ın böyle bir fuar yapmasının birçok sektörün bütünleşmesi açısından önemli olduğunu belirtti.




ADANA Müteahhitler Birliği Başkanı Sedat Teoman Gürsesli,  Adana  Gayrimenkul Fuarı'nın, Adana ekonomisine büyük katkı sağlayacağını söyledi. Sedat Teoman Gürsesli, Adana Büyükşehir Belediyesi ve TÜYAP'ın böyle bir fuar yapmasının; Adana müteahhitleri, yapı malzemecileri, iş ve inşaat teknolojicileri, iş ve iş makineleri satışını yapanların bütünleşmesi açısından önemli olduğunu belirtti. 


Sedat Teoman Gürsesli, inşaat sektörünü yakından ilgilendiren bir konu hakkında da önemli uyarılarda bulundu: "5544 sayılı Yasaya göre, 26 Mayıs 2016'dan sonra ustalar ve kalfalar sertifikasız çalışamayacaklardır. Çalıştıkları takdirde 500 lira para cezası uygulanacağını ve sertifika sınavını yapmaya yetkili İMKON AŞ.'nin (İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu) temsilcisi olduğumuzu belirtmek için biz de Adana Müteahhitler Birliği olarak bu fuara katılıp, bilgi verme amacı içerisinde bulunmaktayız." 


Hürriyet Ek


Geri Dön