27 / 04 / 2024

Adana'da 2,5 yılda toplam 23 köprü yapıldı!

 Adana'da 2,5 yılda toplam 23 köprü yapıldı!

Başkanlık koltuğunda 2,5 yılı geride bırakan Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, bu süre içerisinde inşa ettikleri toplam 23 köprünün Adana’ya büyük kazanımlar sağlayacağını kaydetti



Adana’nın dört bir yanında devam eden Büyükşehir Belediyesi’nin önemli proje ve altyapı çalışmalarını sistemli olarak denetleyen Zihni Aldırmaz, geçtiğimiz ay yaptığı denetlemede son aşamaya gelen Yüreğir Sarıçam Deresi üzerindeki araç köprüsünün kısa sürede tamamlanarak trafiğe açılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin şehrin 100’den fazla noktasında insanüstü gayretle çalışmalar yürüttüğünü bu çalışmaların Adana’da yaşayan 2,5 milyon insanı yakından ilgilendirdiğini ifade eden Aldırmaz, “Gece gündüz aralıksız süren çalışmalar, daha çağdaş ve yaşanabilir bir  Adana  için gerçekleştiriliyor. Birkaç hafta önce bu köprüye geldiğimde yapım çalışmaları son aşamadaydı, görüldüğü gibi bugün araç trafiğine açılmış.. Göreve geldiğim günden bu yana Adana’ya 23 tane yeni köprü kazandırdık. Sarıçam ve Kozanyolu’nun D400 karayoluna bağlantısını sağlayan bu köprü Yüreğir’e ve Adana’ya hayırlı olsun” dedi.


Yapımı kısa sürede tamamlanan köprünün Asri Mezarlığın karşısından açılan yolu önce Sarıçam ve ardından Kozanyolu’na bağlayacağını vurgulayan Aldırmaz, köprünün Yüreğir ve şehir trafiğini de rahatlatacağını sözlerine ekledi. Zihni Aldırmaz Kıyıboyu Caddesi’ndeki DSİ sulama kanalı üzerinde yapımı devam eden bir başka köprü inşaatında da incelemelerde bulundu..

Adana Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön