10 / 05 / 2024

Adanus Parkta yaşam başlıyor! Metrekaresi 2 bin 800 TL!

Adanus Parkta yaşam başlıyor! Metrekaresi 2 bin 800 TL!

Adanus Park projesinde konutların metrekare satış fiyatları 2 bin 800 liradan başlıyor. Konut teslimlerinin yapıldığı projede tüm projenin tamamlanması ve yaşamın başlaması önümüzdeki Haziran ayını bulacak. Adanus park projesi Kartalda Çukurova Gayrimenku



Adanus Park projesinden 73 metrekare genişliğinde 1 oda 1 salon konutlar mevcut. 2+1 ev almak isteyenler için belirlenen evlerin büyüklüğü 127 metrekare. 3 oda 1 salon konut tiplerinin alanları ise 124 ve 168 metrekare. Konutların metrekare satış fiyatları 2 bin 800 liradan başlıyor.

Adana ile Mersin'de birçok konut projesine imza atan ve Çukurova Tower'ın lansmanını 4 ay içerisinde yapmayı planlayan Son Grup, İstanbul'un hem Anadolu hem de Avrupa yakasında kaliteli konut projelerini hayata geçirmek için arsa geliştirme çalışmalarına devam ediyor.

Adanus Park projesi 10 dönüm alana kuruldu. Projede toplam 180 daire var. Adanusparkı Tago Mimarlıktan Gökhan Aktan Altuğ ve kısa bir süre önce kaybettiğimiz ünlü mimar Tatsuya Yamamato tasarladı. Adanuspark projesi 3 blok halinde inşa edildi. Blokların yüksekliği 9 ile 19 kat arasında.  AdanusParkta konutların yüzde 70i Adalar ve deniz manzaralı konumda.

Adana ve Mersin'de birçok konut projelerine imza attıktan sonra İstanbul Kartal'da Adanuspark'ı hayata geçiren Son Grup iştiraki olan Çukurova Gayrimenkul, İstanbul'da nitelikli projelerle anılmak istiyor. Bu amaca yönelik olarak grubun 37 kattan oluşan nitelikli konut projesi Çukurova Tower'ın lansmanı 4 ay içerisinde yapılacak. Firma, İstanbul'un hem Anadolu hem de Avrupa yakasında kaliteli konut projelerini hayata geçirmek için arsa geliştirme çalışmalarına devam ediyor. Son Grup İcra Kurulu Başkanı Cihangir Son, İstanbul Kartal'da grubun satın alarak arazi geliştirmesini yaptığı ve proje olarak hayata geçirdiği 191 adet deniz manzaralı Adanuspark'ta Haziran 201 l'de yaşamın başlayacağını söyledi. Yüzde 80'inin yeşil alana ayrıldığı Adanuspark'ta projenin tamamı kapalı otopark, sosyal tesiste yarı olimpik açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, güneşlenme terası, çocuk oyun parkı, yürüme  parkurları, basketbol sahası, fitness center, hobi salonu, kafeterya bulunuyor. Adanuspark'ın Kartal'da Real alışveriş merkezinin hemen yanında, Marmara Denizi ve adaların eşsiz manzarasına hakim kaya zemin üzerinde oluştuğunu belirten Son, deprem güvenliği ve yaşam konforu açısından emsal projelere göre farklılık gösterdiğinin altını çizdi. Son, iki daire arasına ses izolasyonuna yönelik olarak 110 cm boşluklar konulduğunu, yalıtım malzemeleri ile komşu tıkırtısına son verildiğini dile getirdi. Yaşam başladığında daire sahiplerinin bunu yaşayınca daha iyi anlayabileceklerini söyleyen Son, "Adanuspark, bu özellikleri açısından da butik konseptte oluşturulmuş bir projedir, 10 bin metrekare arsada oluşturulan bu projede konut yoğunluğunun arsaya oranı oldukça düşük tutuldu.

İSTANBUL'DA ARSA ARAYIŞLARIMIZ DEVAM EDİYOR'

İstanbul'da niteliği ve kalitesiyle anılan bir konut markası olmayı hedeflediklerini vurgulayan Cihangir Son, ciddi bir arsa yatırımcısı olduklarını dile getirdi. Son, şirket bünyesinde ticari ve konut alanlarına yönelik çeşitli arsa stoklarının olduğunu belirterek,İstanbul'un Anadolu ve Avrupa yakasında konumu ve rayici itibariyle grubun kriterlerine uyan çeşitli arsalar uzerınde de çalışmalarının devam ettiğini ifade etti .Özellikle aile konsepti ön planda tutularak çözülen projede güvenli, yaşanılır bir yaşam konsepti oluşturulmuştur dedi.

Çukurova Towerın lansmanı 4 ay içinde yapılacak

Son, bu projeden hemen sonra 37 kattan oluşan ve yüksek bina konsepti ile çözülen Çukurova Tower'ı 4 ay içerisinde lansmana sunacaklarını belirterek, bu projenin aynı zamanda bölgeye görünüm ve kalite açısından bir değer katacağını, bununda bulunduğu bölgede bir katma değer yaratacağını ifade etti. Son, Tower konseptinin grubun yeni projelerinde tarz olarak ön plana çıkacağının altının çizdi. 18 yıldır gayrimenkul sektöründe  Adana  ve Mersin'de grubun ve iştiraklerinin birçok projeye imza attığını aktaran Son, buralardaki tecrübeleri İstanbul'a katarak nitelikli konutlar konsepti ile marka olmayı amaçladıklarını vurguladı. "Farklılığımız, üretim kalitemizin yüksek olması ve projelerin taahhüt edilen zamanda teslim edilmesi şeklindedir" diyen Son, grubun 18 yıllık gayrimenkul tecrübesini arsa geliştirme, konsept proje oluşturma, bu projelerin hayata geçirilmesi, satış pazarlama ve satış sonrası hizmet şeklinde bir bütün olarak değerlendirmekte olduğunu belirtti. Grubun çatısı altında 4 inşaat şirketinin faaliyet gösterdiğini söyleyen Son, çeşitli projelerde de iştirak şeklinde hareket ettiklerini ifade etti. Son, grubun önümüzdeki günlerde gayrimenkul sektörünün dışında yatırım yapılabilecek alanlarda da çeşitli arayışlarına devam edeceğini kaydetti. İstanbul'un deprem riskine karşı siyasi otoritenin, sivil toplum örgütlerinin ve halkın ortak bir çalışma yaparak hızla kentsel dönüşümde aşama kaydetmesinin olası risklere karşı hayati önem taşıdığını vurgulayan Son, "Bu konuya tüm taraflar hassasiyet göstererek ve ortak akıl oluşturularak çözüm üretimi geciktirilmeden gerçekleştirilmelidir. dedi.

"Yabancılara 450 dairelik yazlık siteler yapıp sattık

 Yabancılara yönelik Mersin'de, sahil şeridinde çeşitli projeler yaptıklarını ifade eden Son, Avrupalılara yönelik yapılan projelerin Türki Cumhuriyetler ve bölgedeki komşu ülkeleri de kapsadığını söyledi. Cihangir Son, "ispanya gibi ülkeler yıllarca bu alanda ciddi bir potansiyel yakaladılar, Türkiye'nin her gecen gün imajının yükseldiği bir dönemde bu alanda önemli bir potansiyel yakalanabilecektir. Hükümetin mütekabiliyet denilen karşılık ilkesinde yabancılara yapılacak bazı düzenlemelere gitmesi, inşaat sektörünün bu konuda önünü açacak ve ciddi potansiyel yaratacaktır. Bu düzenlemelerin, mülk satışı konusunda istihdam açısından ve yaklaşık 200 yan sektöre yaratacağı katkı ve önemli girdinin göz ardı edilmemesi gerekiyor , üretimi geciktirilmeden gerçekleştirilmelidir" dedi.

 "Türkiye, inşaatta dünyanın ikinci büyüğü"

Son, Türkiye'nin inşaat sektöründe dünyada ikinci sırada olduğunu ve tecrübesini bu konuda dünyaya ihraç ettiğini dile getirerek, elde ettiği döviz geliri ile ciddi manada cari açığın finanse edildiğini söyledi. Son, "Bu lokomotif sektör, içte ve dışta daima canlı tutularak işsizlik, cari açık, yan sektöre olan destek gibi konularda önemli bir sektör olduğu unutulmamalı, daima el üstünde tutulmalıdır" dedi.

0216 671 14 14

www.adanuspark.com

[email protected]

 
Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön