18 / 05 / 2024

Adapazarı 1. Geçit bölgesindeki dönüşümde sona gelindi!

Adapazarı 1. Geçit bölgesindeki dönüşümde sona gelindi!

Kısa süre önce atıl durumda bulunan geçit bekçisi eski kulübesinde dönüşüm çalışması başlatan Sakarya Büyükşehir Belediyesi, bu yapının Büyükşehir İletişim Merkezi olarak Sakaryalıların kullanımlarına sunulacağını açıklamıştı.




Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Adapazarı 1. Geçit bölgesinde başlatılan dönüşüm çalışmasında sona gelindi. Kısa süre önce atıl durumda bulunan geçit bekçisi eski kulübesinde dönüşüm çalışması başlatan Büyükşehir Belediyesi, bu yapının Büyükşehir İletişim Merkezi olarak Sakaryalıların kullanımlarına sunulacağını açıklamıştı.


Belediye Ulaşmak Çok Daha Kolay

Projede devam eden çalışmaları değerlendiren Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Daha önce de açıkladığımız üzere dönüşüme tabi tutulan bu merkezde Büyükşehir Çözüm Masası ve SASKİ hizmet birimleri yer alacak. İç mekân yenileme çalışmalarında artık sona geldik. Dış cephe üzerindeki çalışmalarımız da hemen hemen tamamlandı. İnşallah kısa süre içerisinde çalışmalarımızı sonlandıracağız. Bu yeni merkezimizle vatandaşlarımız belediyemize daha kolay ulaşabilecek. Ayrıca her türlü belediyecilik hizmetine dair istek, şikâyet ve taleplerini tarafımıza iletebilecekler” ifadelerini kullandı.



Sakarya Büyükşehir Belediyesi 


Geri Dön