28 / 04 / 2024

Adapazarı Agora AVM 14 Mayıs'ta açılıyor!

Adapazarı Agora AVM 14 Mayıs'ta açılıyor!

Adapazarı Belediyesi'nin arsa karşılığı ortak olduğu Serdivan Arabacıalanı'nda yapılan Agora Alışveriş Merkezi 14 Mayıs'ta hizmete açılıyor. 60 bin metrekare kapalı alam kapsayan alışveriş merkezinde 102 dükkân bulunuyor.



Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ve Adapazarı Kaymakamı İsmail Gündüz Serpan'da yapımı devam eden Agora AVM inşaat alanını gezerek ODAK Grup Yönetim Kurulu Başkanı Gürcan Oral'dan bilgi aldı. 


60 bin metrekare kapalı alam kapsayan alışveriş merkezinde 102 dükkân bulunuyor. İlki İzmir'de yapılan Agora Alışveriş Merkezi'nin, ikincisi Adapazan üçüncü inşaatı da Antalya'da yapılacak. 

Can güvenliği açısından 3 ayrı firmaya farklı derinliklerde zemin etüdü yaptırılan alışveriş merkezi iki katı zemin altında olmak üzere beş kat olarak inşa edildi. İnşaatın 9 ay zemin iyileştirme çalışması yapıldığını belirten ODAK Grup Yönetim Kurulu Başkanı Gürcan Oral, "zeminden 25 metre aşağı inilerek 520 adet fore kazıkla daha sağlam bir yapı oluşturduk. Önceliğini can güvenliği, temel için 18 bin ton çimento kullandık. Çatımızı gün ışığı gören cam ve çelik konstriksüyondan yaptık. Toplam 102 mağazada 98 marka hizmet verecek. Alışveriş merkezimizde çocukları da düşündük. 

1300 metrekarelik kapah alanda 75 adet farklı oyun grubu bulunuyor. 14 Mayıs'ta açılışı yapılacak olan alışveriş merkezimizde şuan da 15 firma çalışmalarına başladı" dedi.  



Geri Dön