29 / 04 / 2024

Adapazarı Agora AVM ne zaman açılıyor

Adapazarı Agora AVM ne zaman açılıyor

Agora, 120'den fazla mağazasıyla kapılarını 28 Mayıs'ta Sakaryalılara açıyor. İzmir Agora Alışveriş Merkezi'nin ardından zincirin ikinci halkasını Agora Adapazarı Alışveriş Merkezi oluşturacak.

Agora Alışveriş Merkezi 14 Mayısta hizmete açılıyor !

Adapazarı Belediyesinin arsa karşılığı ortak olduğu Serdivan Arabacıalanı'nda yapılan Agora Alışveriş Merkezi 14 Mayısta hizmete açılıyor. 60 bin metrekare kapalı alanı kapsayan alışveriş merkezinde 102 dükkân bulunuyor.

Adapazarı Agora AVM 14 Mayıs'ta açılıyor!

Adapazarı Belediyesi'nin arsa karşılığı ortak olduğu Serdivan Arabacıalanı'nda yapılan Agora Alışveriş Merkezi 14 Mayıs'ta hizmete açılıyor. 60 bin metrekare kapalı alam kapsayan alışveriş merkezinde 102 dükkân bulunuyor.

Tavuk Dünyası Sakarya'daki 3'üncü şubesini açtı!

Tavuk Dünyası, Sakarya'daki 3. şube yatırımını hayata geçiriyor Tavuk Dünyası Agora AVM’de yeni bir şube açtı.

Boyner, Agora AVM'de mağaza açtı!

Boyner yeni mağazasını Antalya Agora Alışveriş Merkezi'nde açtı. Boyner'in yeni mağaza konsepti büyük beğeni topladı. 

Agora Antalya AVM bugün açılıyor!

Agora Antalya Alışveriş ve Eğlence Merkezi, bugün Antalya'da açılıyor.  Adını antik çağdaki çarşı, pazar, ticaret yeri anlamına gelen 'Agora'dan alan AVM, Antalyalılar ile bugün buluşacak. 

Agora AVM satılmayacak!

Agora Alışveriş Merkezi'nin satılma, yerine hastane yapılması gündemde. Agora Alışveriş Merkezi İcra Kurulu Başkanı Haşan Noyan, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Agora AVM yılbaşında açık mı?

Agora AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Agora AVM yılbaşında açık mı? Agora AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Agora AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Çiğli Agora AVM 132 milyon TL'ye mal olacak!

Balçova'da 2003'te hizmete giren Agora AVM, kente 132 milyon lira değerinde ikinci AVM'yi kazandıracak.

Victoria's Secret Agora AVM'de mağaza açıyor!

Victoria's Secret'ın ikonik imzalı kokuları, vücut bakım ürünleri ve aksesuarları Agora Alışveriş Merkezi'nde İzmirlilerle buluşuyor.

Agora AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Agora AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Agora AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Agora AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri...

İzmir Karşıyaka Agora AVM, Çiğli'de açılacak!

Agora AVM İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan, "Balçova Agora'yı 13 yıldır 101 milyon 800 bin kişi ziyaret etti. Biz de İzmir Karşıyaka'ya Agora'yı getireceğiz" dedi.

İnci Deri İzmir'deki 5. mağazasını Mavibahçe AVM'de açtı!

Türkiye'deki mağaza sayısını 100'e ulaştıran İnci Deri; Agora, Alsancak, Forum Bornova. İzmir Optimum'dan sonra Mavibahçe AVM'de açtığı yeni mağazasıyla ise İzmir'deki mağaza sayısını 5'e çıkarmış oldu.

Agora AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Agora AVM, hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Agora AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?Agora AVM bayramda kaça kadar açık?

Agora AVM bayramda açık mı?

Agora AVM, hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Agora AVM bayramda açık mı? Agora AVM bayramda kaça kadar açık?

İzmir Üniversitesi Agora AVM'de mobilya sergisi düzenliyor!

İzmir Üniversitesi İç mimarı ve Çevre Tasarımı Bölümü üçüncü sınıf öğrencileri, Yrd. Doç. Dr. Işıl Duman ve Yüksek Mimar Aydın Özay'ın proje danışmanlığında Agora Alışveriş Merkezi'nde 16 tasarım ürünü sergileyecek.

Adapazarı Agora AVM ne zaman açılıyor Haberi

Adapazarı Agora AVM ne zaman açılıyor

Agora Alışveriş Merkezi 28 Mayıs'ta hizmete açılıyor. Odak Group tarafından hayata geçirilen Agora Adapazarı Alışveriş Merkezi, dünyaca ünlü yerli ve yabancı markaları, gurme restoranları, sinema salonlarını, eğlence merkezlerini bünyesinde barındırıyor. 

İzmir Agora Alışveriş Merkezi'nin ardından zincirin ikinci halkasını Agora Adapazarı Alışveriş Merkezi oluşturacak. 

Agora Antalya Alışveriş Merkezi'nin de gelecek dönemde hayata geçirilmesi planlanıyor. 


"Agora Adapazarı'nda Hayat Var" Odak İnşaat Mühendislik, Madencilik San ve Tic A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Gürcan Oral, 28 Mayıs 2015 tarihi itibariyle Türkiye pazarında yer alan yerli ve yabancı markaların başarılı karmasıyla, Adapazarı hedef kitlesinin tüketici ihtiyaç ve isteklerine cevap vererek, "Agora Adapazarı'nda Hayat Var" diyeceklerini söyledi.. 


Sakarya'nın yenilikçi yüzü Oral, Agora Adapazarı Alışveriş Merkezi'nin konumuna dikkat çekerek, 4.848 km2 yüzölçümü, hızlı kalkınması ve gelişmesiyle Sakarya'nın Türkiye'nin en dinamik...