01 / 05 / 2024

Tavuk Dünyası Sakarya'daki 3'üncü şubesini açtı!

Tavuk Dünyası Sakarya'daki 3'üncü şubesini açtı!

Tavuk Dünyası, Sakarya'daki 3. şube yatırımını hayata geçiriyor Tavuk Dünyası Agora AVM’de yeni bir şube açtı.



Tavuk Dünyası, Sakaryalı konuklarını, uluslararası ödüllere sahip lezzetlere sahip zengin menüsüyle şehirde bulunan 3. şube yatırımı da olan Agora AVM’deki yeni restoranında açıyor.

Tavuk Dünyası, daha önce restoranının olmadığı bölgelerde olduğu kadar şubeleriyle hizmet verdiği farklı şehirlerde hizmete açtığı yeni şubelerle de büyümeyi sürdürüyor.

Tavuk Dünyası, bundan 5 yıl önce şube yatırımı yapmaya başladığı Sakarya’daki yeni restoranını Agora AVM’de vatandaşların hizmetine sundu. Bu restoranla birlikte Tavuk Dünyası 2’si AVM, biri de cadde üzeri olmak üzere Sakarya’da 3 restorana ulaştı.

Sakarya’da bulunan 3. şubelerininin kapılarını konuklarına açmış olmaktan dolayı duydukları mutluluğu anlatan Tavuk Dünyası CEO’su Volkan Mumcu, ''Tavuk Dünyası olarak Sakarya’daki ilk yatırımımız cadde restoranı olarak açtığımız Çark Caddesi’nde yaptık. Bu restoranımız 285 metrekarelik büyüklüğüyle Türkiye’deki tüm cadde restoranlarımız arasında 3. büyük şubemiz olma özelliğine de sahip. İkinci şubemizi ise Serpan AVM’de hizmete açmıştık. Ödüllü lezzetlerimizin de arasında bulunduğu zengin menümüzü sunduğumuz konforlu restoran atmosferimizle Sakaryalı konuklarımız bizleri büyük bir ilgiyle karşıladılar. Bizler de yatırımcılarımızdan da gelen taleplerle birlikte şehirdeki 3. restoran yatırımımız gerçekleştirdik. Sakaryalıların ziyaret etmekten hoşlandığı Agora AVM’de açtığımız bu yeni şubemizde de daha çok Sakaryalı konuğumuzu ağırlayacak olmanın heyecanı içindeyiz” diye konuştu.

Kesintisiz şekilde Türkiye’nin farklı bölge ve şehirlerinde düzenlediği yeni restoran yatırımlarıyla dikkat çeken Tavuk Dünyası, Sakarya Agora AVM’de hizmete giren yeni restoranyla birlikte Türkiye’de 49 şehirde 197 şubeye ulaştı.


Geri Dön