02 / 05 / 2024

tavuk dünyası mağazaları

tavuk dünyası mağazaları

Yeni restoranları ve "Şeften İste" paket servisi ile yatırımları hızlandıran Tavuk Dünyası, 2020 yılında 60 milyon TL civarında yatırım hayata geçirecek.

Tavuk Dünyası Adana’da 6. restoranını açtı!

Tavuk Dünyası, 2020 yılı yatırım planı kapsamında açılışlarını yaptığı yeni restoranlarıyla, daha çok lezzetsevere ulaşıyor. Tavuk Dünyası Adana’da 6. restoranını açtı.

Tavuk Dünyası yeni şubesini Kazasker’de açtı!

Tavuk Dünyası İstanbul Anadolu yakasındaki en yeni lezzet noktasını Kazasker’de hizmete açtı.

Tavuk Dünyası Ordu’daki 2. restoranını Novada AVM’de açtı!

Tavuk Dünyası Ordulu konuklarını, Ünye’de hizmet veren restoranın ardından şimdi de Novada AVM’de kapılarını açan yepyeni şubesinde hizmet veriyor.

Tavuk Dünyası Sakarya'daki 3'üncü şubesini açtı!

Tavuk Dünyası, Sakarya'daki 3. şube yatırımını hayata geçiriyor Tavuk Dünyası Agora AVM’de yeni bir şube açtı.

Tavuk Dünyası dünya çapında bayilikler verecek!

Türkiye’de tavuk yenebilecek restoran sayısının az olmasından yola çıkan Tavuk Dünyası, 21 ayda 36 şubeye ulaştı. Firma, Avrupa’ya çevirerek dünya genelinde bin şube açmayı hedefliyor...

Depremden etkilenen 10 şehirdeki iş dünyası depremzedeler için seferber oldu!

Bölgedeki fabrikaların büyük kısmı faaliyetlerini 1 hafta erteledi. Fabrikalar bölge halkına yardım için konaklama, aşevi ve depo olarak kullanıma açıldı. İş dünyası tüm imkanlarını depremzedelerin hizmetine sundu.

Alışveriş online, mağazalar deneyim merkezi oldu!

PwC’nin Ipsos işbirliği ile gerçekleştirdiği “Tüketici Öngörüleri Araştırması” sonuçlarına göre ekonomideki olumsuz beklenti taşıyanların oranı yüzde 21 artarak yüzde 71’e çıktı. Alışverişte online kanallar hızla büyürken mağazalar ise artık bilgi ve deneyim merkezine dönüşüyor.

Mağazaların elektrik maliyeti ikinci kira parası oldu!

BMD Başkanı Sinan Öncel "Elektrik maliyetleri bazı AVM'lerdeki mağazalar için ikinci bir kira giderine dönüştü. Mağazalarında enerji fiyatının ortak sayaç üzerinden faturalandırılması yerine bireysel abonelik koşullarında ve ulusal tarifeye dönüştürülerek fiyatlandırılmasını öneriyoruz" ifadelerini

Konutlar iş yerine çevriliyor! Yüksek kira getirisi cadde mağazalarına talebi artırdı!

Yüksek kira getirisi cadde mağazalarına talebi artırdı. Bağdat Caddesi’nde dönüşen çok sayıda konut yer alıyor...

Sinan Öncel: Mağazalarımız kapanmazsa pandeminin yaralarını sarabiliriz!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, Markaların tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi döneminin hasarını onarabilmeleri amacıyla mağazaların açık kalmasının hayati önem taşıdığını dile getirdi.

Tavuk Dünyası'ndan İstanbul ve İzmir'e 3 yeni restoran!

Yatırımlarına devam eden Tavuk Dünyası, eşsiz lezzet deneyimini daha fazla konuğuna yaşatmak amacıyla farklı kentlerdeki restoranlarına yenilerini eklemeye devam ediyor.

Türkler, dünyanın en ünlü AVM’lerindeki mağazaları ucuza kapatıyor!

Pandemide mağazaları kapatıp geleneksel perakendeden kaçan Avrupalıların yerini Türkler dolduruyor. Dünyanın en ünlü AVM'lerinde Avrupalı kaçıyor, Türkler kiralıyor...

Tavuk Dünyası'ndan 3 yeni restoran!

Yatırımlarına devam eden Tavuk Dünyası, Karaman, Adana ve Mersin’deki yeni restoranlarını hizmete açtı.

Tavuk Dünyası, İstanbul’daki şube sayısını 77’ye çıkardı!

Küçükçekmece Cennet’te cadde restoranı olarak kapılarını açan yeni restoranıyla Tavuk Dünyası, İstanbul’daki şube sayısını 77’ye çıkardı.

Tavuk Dünyası mağaza sayısını 232'e çıkaracak!

Yeni restoranları ve "Şeften İste" paket servisi ile yatırımları hızlandıran Tavuk Dünyası, 2020 yılında 60 milyon TL civarında yatırım hayata geçirecek.

Tavuk Dünyası 2020’de 15 restoran açtı!

Tavuk Dünyası CEO'su Volkan Mumcu, 2020 yılında 11 şehirde 15 yeni restoran açtıklarını söyledi. Mumcu, yıl sonuna kadar 10 restoran daha açmayı planladıklarını dile getirdi. 

Tavuk Dünyası Üsküdar'daki 2. restoranını Nevçarşı AVM’de açtı!

Tavuk Dünyası, İstanbul Anadolu Yakası’ndaki restoranlarına bir yenisini daha ekledi. Üsküdar’daki ikinci restoranını Nevçarşı AVM’de hizmete sundu.

Tavuk Dünyası İstanbul’daki 75. restoranını Vega AVM'de açtı!

Tavuk Dünyası, eşsiz lezzet deneyimini daha fazla İstanbulluya yaşatmak amacıyla İstanbul’daki restoranlarına yenilerini eklemeye devam ediyor.

tavuk dünyası mağazaları Haberi

tavuk dünyası mağazaları

Türkiye'nin sevilen restoran zincirlerinden Tavuk Dünyası, yeni restoran yatırımları ve başlattığı “Şeften İste” paket servis hizmetiyle, bu yıl da pandemi karşısında hızla büyüyor. 25 yeni mağaza yatırımıyla beraber yılı 232 mağaza ile kapatmaya hazırlanan şirket Gebze’den Ankara’ya taşıdığı üretim tesisinin de katkısı ile 2020’de 60 milyon TL civarında yatırım hayata geçirecek. 

Dünya'dan Yener Karadeniz'in haberine göre; Tavuk Dünyası CEO'su Volkan Mumcu, şeften iste servisi ile ilgili hazırlıklara 2019 yılında başladıklarını ve şartların olgunlaşması için beklediklerini kaydetti. 2016 yılında yüzde 51, 2017’de yüzde 60, 2018 yılında yüzde 55 ve geçtiğimiz yıl ise yüzde 36 büyüdüklerinden bahseden Mumcu, 7 yılda şirketin uluslararası bir marka haline geldiğinden bahsederek, şunları söyledi: "Satışlarda online’ın payının yüzde 10 civarında. Önümüzdeki yıl ise 39 yeni restoran açarak yine...