27 / 04 / 2024

Tavuk Dünyası'ndan İstanbul ve İzmir'e 3 yeni restoran!

Tavuk Dünyası'ndan İstanbul ve İzmir'e 3 yeni restoran!

Yatırımlarına devam eden Tavuk Dünyası, eşsiz lezzet deneyimini daha fazla konuğuna yaşatmak amacıyla farklı kentlerdeki restoranlarına yenilerini eklemeye devam ediyor.



Özgün konsepti ve ödüllü akılalmaz lezzetleriyle kısa sürede lezzet severlerin en çok tercih ettiği markalar arasına giren Tavuk Dünyası, Türkiye’nin 50’den fazla şehrindeki yeni restoran yatırımlarına da devam ediyor.

Tavuk Dünyası, Mart ayı başında Karaman,  Adana  ve Mersin’de açılışını gerçekleştirdiği 3 restoranından sonra İzmir ve İstanbul’da, 2 tanesi cadde ve 1’i de AVM’de olacak şekilde 3 yeni restoranını daha hizmete açtı. 

Tavuk Dünyası ndan İstanbul ve İzmir e 3 yeni restoran!

Tavuk Dünyası, ilk şubesini açarak lezzetlerini sunmaya başladığı ve en çok restoranının olduğu mega kent İstanbul’da ise 2 farklı noktada daha, İstanbulluları ağırlamaya başladı. Beyoğlu’nun, İstanbul’un ve hatta Türkiye’nin en çok ziyaret edilen caddeleri arasında yer alan İstiklal Caddesi’nde kapılarını açan restoranına ek olarak Tavuk Dünyası, bir diğer yeni lezzet noktasını ise Alibeyköy’deki Biz Cevahir AVM’de hizmete açtı. Böylelikle markanın İstanbul’daki restoran sayısı 79’a ulaştı.

 

Cadde restoranlarının sayısı 61’e ulaştı

 

Seçkin bir yeme-içme alışkanlığına sahip İzmirli konuklarını, şehrin farklı noktalarında hizmet veren şubelerinde 2012'den bu yana ağırlayan Tavuk Dünyası, İzmir’deki yeni restoranını ise kentin önemli caddeleri arasında yer alan Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde açtı. Tavuk Dünyası, İstanbul’dan sonra en çok restoranının yer aldığı 3 şehirden biri olan İzmir’de, açılan bu yeni restoranıyla şehirdeki şube sayısını 14’e çıkardı.

Tavuk Dünyası ndan İstanbul ve İzmir e 3 yeni restoran!

İzmir Kıbrıs Şehiteri Caddesi’ndeki Tavuk Dünyası restoranı aynı zamanda paket servis hizmeti de sunuyor. Lezzetseverler Tavuk Dünyası’nın tüm restoranlarında sunulan gel-al hizmetinden de faydalanabiliyor. Tavuk Dünyası hizmete başlayan bu yeni restoranlarıyla beraber, Türkiye’deki cadde restoranlarının sayısını 61’e;  toplam restoran sayısını ise 50’den fazla şehirde 227 noktaya taşıdı.

Tavuk Dünyası, İstanbul’daki şube sayısını 77’ye çıkardı!


Geri Dön