28 / 04 / 2024

Tavuk Dünyası Sakarya'da 3'üncü şubesini açtı!

Tavuk Dünyası Sakarya'da 3'üncü şubesini açtı!

Tavuk Dünyası akılalmaz lezzetlerini daha fazla Sakaryalı konukla buluşturmak amacıyla Sakarya’da bulunan üçüncü şubesini Karasu Plajı’na açtı.



Uluslararası ödüllere sahip akılalmaz lezzetleri ve sahip olduğu özgün konseptiyle yeme-içme sektöründe yaşanan farkı ortaya çıkaran Tavuk Dünyası, virüs salgının yarattığı zorlu süreç karşısında hizmete açtığı yeni şubeleriyle 2020’deki büyümesine devam ediyor.

Tavuk Dünyası, Sakaryalı lezzetseverlerin gösterdiği ilgiyle şehrin iki önemli alışveriş merkezi olan Serpan ve Agora’da konuklarını ağırlayan AVM restoranlarından sonra, bu yıl Sakarya’ya yeni bir restoran yatırımı daha yaptı ve yepyeni şubesini şehrin denize kıyısı olan Karasu ilçesinde açtı.

Tavuk Dünyası CEO’su Volkan Mumcu, Karasu’nun en önemli sosyalleşme merkezi arasında yer alan Doğu Karadeniz Caddesi’nde bulunan (plaj caddesi) Ekşioğlu City Tesisleri’nde konuklarını ağırlayacak yeni restoranlarını açmış olması nedeniyle heyecan içinde olduklarını belirtti ve şu açıklamalarda bulundu: “Sakarya Tavuk Dünyası olarak her zaman yatırım radarımızda tuttuğumuz şehirler arasında yer alıyor. Bu kapsamda Sakarya’daki yeni yatırımızı da, şehrin denize kıyısı olan Karasu ilçesinde yaptık.

Böylece Sakarya’da ikisi AVM diğer ise cadde üzerinde olacak şekilde üç farklı lokasyondaki restoranlarımızda konuklarımızı ağırlamayı sürdürüyoruz. Salgın döneminin yarattığı zorlu süreçlere rağmen, markamıza duyduğu güvende hiçbir değişiklik olmadan Tavuk Dünyası ailesine katılan, katılmak isteyen tüm yatırımcılarımıza ise ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Hep birlikte farklı illere yapacağımız yeni yatırımlarla, Türkiye’deki lezzet noktalarımızın sayısını artırmaya devam edeceğiz.”

Karasu Ekşioğlu City Tesisleri’nde kapılarını açan restoranıyla beraber Tavuk Dünyası, Türkiye’deki cadde restoranlarının sayısını 57’ye Türkiye’deki toplam şube sayısını ise 50 şehirde 215’ya çıkardı. 


Geri Dön