07 / 05 / 2024

Tavuk Dünya'sı Tekirdağ'daki 2. şubesini açtı!

Tavuk Dünya'sı Tekirdağ'daki 2. şubesini açtı!

Tavuk Dünyası restoran yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Restoranlar zinciri, 5 ay içinde Tekirdağ'daki 2'nci yatırımını yaptı. Tavuk Dünyası Tekira AVM'de açıldı. 



Tavuk Dünyası ayrıcalıklı konseptiyle yeme-içme sektöründeki farkını hissettirirken, lezzet noktaları haritasına kattığı yeni şubeleriyle de büyümesini sürdürüyor.Tekirdağ’daki ilk şube yatırımı olarak 5 ay önce hizmete giren Çorlu Orion AVM’deki restoranından sonra Tavuk Dünyası, bölgedeki ikinci şube yatırımını yaptı. Restoran yatırımlarına aralıksız devam eden Tavuk Dünyası Tekirdağ'daki ikinci şubesini Tekira AVM'de açtı. 

Tavuk Dünyası CEO’su Volkan Mumcu, kısa bir süre içinde Tekirdağ’a ikincişube yatırımlarını yapmaktan dolayı çok mutlu olduklarını vurgulayarak şunları söyledi: “Bizler için önemli şehirler arasında yer alan Tekirdağ’daki ilk şubemizi Mart ayında Çorlu Orion AVM açmış ve uluslararası ödüllere sahip lezzetlerimizi konuklarımızla buluşturmaya başlamıştık. Çok değil, sadece 5 ay gibi kısa bir süre sonra, Tekirdağ’daki ikinci şube yatırımımızı da yaptık ve Tekira AVM’de hizmete giren yeni restoranımızla birlikte daha fazla Tekirdağlı konuğumuzla bir araya gelmeye başladık. Markamıza gelen yatırım talepleri bizleri gerçekten de gururlandırıyor. Bu talepleri büyük bir titizlikle değerlendiriyor ve gerek şubelerimizin hiç olmadığı gerekse de daha fazla şubeleşmek istediğimiz bölgelerde kesintisiz şekilde büyümemizi sürdürüyoruz. Daha fazla lezzet severi ağırlamak ve bulunduğumuz yerlerin sayısını daha yukarılara taşımak adına yılın kalan aylarında da Türkiye’deki yatırımlarımıza devam edeceğiz.”

Yeni şubesiyle birlikte Tavuk Dünyası, AVM restoranlarının sayısını 144’e Türkiye’deki toplam şube sayısını ise 49 şehirde 196’ya taşımış oldu.


Geri Dön