16 / 05 / 2024

Adell Armatür ve Vana Fabrikaları cirosunu 50 milyon TL 'ye çıkardı

Adell Armatür ve Vana Fabrikaları cirosunu 50 milyon TL 'ye çıkardı

İçme suyu ve doğalgaz vanalarında ilk AB vizesini al an Adell Armatür, geçtiğimiz yıl   aralarında İzlanda, Belçika, İsviçre   ve Fransa   gibi ülkelerinde bulunduğu 26 ülkeye ihracat   yaptı



Adell Armatür ve Vana Fabrikaları Yönetim Kurulu Başkanı R. Ali Topçu, 2010 yılında kurumsallaşma yolunda önemli adımlar attıklarını ve üretim kapasitesini artırdıklarını söyleyerek cirolarını 50 milyon TL"ye   çıkardıklarını dile getirdi. 200"e yakın çalışanıyla Adell Armatür , çalışmalarını bundan sonra ilk 500 sanayii kuruluşu arasına girmeye   endeksledi.

İçme suyu ve doğalgaz vanalarında ilk AB vizesini al an Adell Armatür, geçtiğimiz yıl   aralarında İzlanda, Belçika, İsviçre   ve Fransa   gibi ülkelerinde bulunduğu 26 ülkeye ihracat   yaptı. 2011 yılında gerek ihracat rakamlarının ve gerekse ihracat yapılan ülke sayısının artacağını hedefleyen Adell Armatür İstanbul İkitelli"deki 20 bin metrekare kapalı alandaki entegre tesislerinde modern sistem ve teknolojiyle üretim yapıyor ve kendi mühendis ve tasarımcılarının gerçekleştirdiği Ar-Ge çalışmalarıyla ürün yelpazesini geliştiriyor.
Özellikle A grubu projelerde, zincir market kanalında ve ihracatta büyümeye devam edeceklerini söyle yen Adell Armatür Yönetim Kurulu Başkanı R. Ali Topçu   œİnsan ve makine kaynaklarına, bilgi teknolojilerine   ve lojistik sistemlerine yaptı ğımız yatırımlar la güçlendik.   2011 yılında sektörümüzün ve firmamızın da bu değişim esnasında konumunu güçlendireceğine inancım tamdır  dedi.  
Sağlıklı suyu insanımızla buluşturarak, hayatı daha anlamlı ve sağlıklı kılmayı hedeflediklerini belirten Topçu, geniş bir ürün yelpazesiyle armatür ve vana gruplarında çok önemli bir şirket haline geldiklerini ve sektörün önde gelen birkaç kuruluşundan biri olduklarını belirtti. Avrupa Birliği"ne ihracat yapmayı başaran ilk Türk firması olduklarını hatırlatan R.Ali Topçu œAB ülkeleriyle yeni işbirliği görüşmeleri sürüyor. 45 ülkede ürün tescili yaptırdık. Hızlı gelişen rekabete ayak uydurabilen bir marka haline geldik. Daha özel, daha çok tercih edilen ve daha avantajlı olma yolunda çalışıyoruz. Trend tasarımlar geliştirdik. Tasarruf ve çevreye duyarlı ürünler ürettik. şžu anda Türkiye"de 6 yıl garantili satılan ilk ve tek Türk armatür markasıyız  diye konuştu.


Geri Dön