29 / 04 / 2024

Adese, Bolu'da 7.şubesini açtı!

Adese, Bolu'da 7.şubesini açtı!

Yeniçağa'da hizmete başladı İttifak Holdingin ulusal perakende markası Adese, Bolu'daki hizmet ağını da genişletiyor. Bolu'nun Yeniçağa ilçesinde açtığı mağaza ile birlikte Bolu'daki mağaza sayısını 7'ye yükseltti.




Geçtiğimiz haftalarda Konya Karatay'da Akabe Adese'yi müşterileri ile buluşturan Adese, bu kez de Bolu Yeniçağa'daki yeni şubesini hizmete sundu. Yeniçağa ilçesindeki ilk mağazasını açan Adese, 24 Haziran 2014, Salı günü düzenlene törenle müşterilerine kapılarını açtı. Açılış töreni; Yeniçağa Belediye Başkanı Recayi Çağlar, Yeniçağa Müftüsü Mehmet Kapucu ve Adese yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Yeniçağa halkının yoğun ilgi gösterdiği açılışta konuşan Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben, "Yeniçağa Adese ile mağaza sayımızı 137'ye yükselttik. Müşterilerimize en iyi hizmeti sunabilmek için 15 arkadaşımız çalışacak. 


Mağazamız, 400 metrekare net satış alanında 5 binin üzerinde farklı ürünü Yeniçağalılar ite buluşturuyor. Adese mağazamız, tüm Yeniçağa halkına hayırlı uğurlu olsun" dedi. Bize bu hizmet verdikleri için Adese yönetim kuruluna ve genel müdürüne teşekkürlerimi sunuyorum. Yeniçağa Adese mağazası hepimize hayırlı olsun. dedi. Açılışa özel indirimlerle müşterilerine kapılarım açan Yeniçağa Adese, gıdadan temizliğe, manavdan unlu mamullere. konfeksiyondan ayakkabıya kadar 5 bin farklı ürün çeşidi ile Yeniçağalılara 365 gün kaliteli ve hesaplı alışverişin keyfini yaşatacak. Haber Merkezi 


Anadolu Telgraf 



Geri Dön