06 / 05 / 2024

Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben oldu!

 Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben oldu!

İttifak Holding’in perakende sektöründeki güçlü markası Adese’nin kısa süre önce boşalan Genel Müdürlük koltuğuna 3 yıldır şirketin Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Sıtkı Erben getirildi.




Anadolu sermayesinin Türkiye’deki en önemli temsilcilerinden olan İttifak Holding’de yeniden yapılanma çalışmaları devam ediyor. İttifak Holding’in istikrarlı gelişim ve büyümesine, kârlılığına ve verimliliğine katkı sağlamak amacıyla kurum içinde yapılan atamalara bir yenisi daha eklendi. Holding’in 21 yıldır perakende sektöründe faaliyet gösteren markası Adese’de Genel Müdürlük görevine atanan Sıtkı Erben’in yine Adese bünyesinde 3 yıldır sürdürdüğü Genel Müdür Yardımcılığı’nın yanı sıra Holding bünyesindeki farklı şirketlerde 15 yıllık deneyimi bulunuyor.  



15 Yıllık Deneyim


1975’te Konya’da doğan Sıtkı Erben, Selçuk Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünden mezun oldu. İttifak Holding’deki iş hayatına 1996 yılında stajyer olarak başladı. 1998’de Beyşehir Yem Sanayi Ticaret A.Ş. Muhasebe ve Finans Müdürlüğüne getirildi. 2002 yılında askerlik görevini yedek subay olarak tamamlayan Erben, dönüşte yine bir İttifak Holding iştiraki olan Selet Entegre Et ve Süt Ürünleri San. Tic. A.Ş’de çeşitli görevler üstlendi ve 2004’te bu şirketin İşletme Müdürlüğüne atandı. 2008 yılının Ocak ayında ise Adese Genel Müdür Yardımcılığına getirildi. 2009 yılında eğitim amacıyla bir süre ABD’ye bulunan Erben, 21 Kasım 2012 tarihi itibariyle Adese’ye Genel Müdür olarak atandı. 


Yönetim Organizasyon üzerine yüksek lisans yapan ve 2003 yılından bu yana Mali Müşavirlik unvanı taşıyan Erben, evli ve iki çocuk babası.



Daha Verimli Bir Adese


Sıtkı Erben’in, Genel Müdür olarak yaptığı ilk açıklama “verimlilik” odaklı oldu. “Yeni dönemde; İMKB’deki hissedarlarımızın, müşterilerimizin, çalışanlarımızın, tedarikçilerimizin ve finans çevrelerinin daha verimli bir Adese görmeleri için çalışacağız” dedi. Ayrıca Adese’nin Mersin’den İstanbul’a uzanan lojistik hattı üzerinde organik ve inorganik büyüme fırsatlarını kollayacağını da ifade etti.


Geri Dön