19 / 05 / 2024

sıtkı erben adese

sıtkı erben adese

İttifak Holding’in perakende sektöründeki güçlü markası Adese’nin kısa süre önce boşalan Genel Müdürlük koltuğuna 3 yıldır şirketin Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Sıtkı Erben getirildi.

1907 İnşaat Malzemeleri Temizlik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

1907 İnşaat Malzemeleri Temizlik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Sıtkı Koyun tarafından kuruldu.

Eldorado Mimarlık Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Eldorado Mimarlık Ve Turizm Anonim Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Sıtkı Erdoğan tarafından kuruldu.

Faturalardan sıtkı sıyrılanlar dikkat! Muhteşem kampanyayı belediye başkanı duyurdu

Vatandaşlarını enflasyona karşı korumak isteyen devlet yetkililerinden yapılan açıklamalar heyecanla takip ediliyor. Adana'da su faturalarında gelen yüksek tutarlardan dolayı su faturalarına yüzde 50 indirim uygulanacak.

Kafkas Yenilenebilir Enerji Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kafkas Yenilenebilir Enerji Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Sıtkı Uğurlu tarafından kuruldu.

Adese Gayrimenkul'ün vefa sözleşmesine konu taşınmazlarının devir süreci başladı!

Adese Gayrimenkul ile Vakıfbank, Vakıf Katılım Bankası, Garanti Bankası, Şekerbank ve Burganbank arasında düzenlenmiş olan vefa sözleşmelerine ilişkin 388 milyon 7 bi 97 TL ödeme yapıldı ve taşınmazların şirkete devri süreci başlatıldı. 

Adese Gayrimenkul, 7 Renk projesinin inşaatı için Okkalar İnşaat'la görüşüyor!

Adese Gayrimenkul'ün sahip olduğu ve Vakıf Katılım Bankası tarafından üzerinde Vefa (Geri alım hakkı) sözleşmesi olan 7 Renk projesinin, kat karşılığı yöntemiyle yapılmasına ilişkin Konya'da mukim Konya Okkalar İnşaat A.Ş. ile görüşmelere başlandı. 

İlbak İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

İlbak İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Sıtkı İlbak Yalçın Alpaslan tarafından kuruldu.

Atlantiks2 İnşaat Metal Orman Ürünleri Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlantiks2 İnşaat Metal Orman Ürünleri Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Sıtkı Akdere tarafından kuruldu.

Porterc Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Porterc Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Berke Ercan, Egemen Ercan ve Sıtkı Ercan ortaklığında kuruldu.

Adese'nin 35 marketi 62 milyon TL'ye devredildi!

Adese tarafından tüm marketlerin kapatılacağı ve gayrimenkul sektöründe faaliyetlere devam edileceği açıklandı. Peki devir ve satış süreci ne durumda? İşte ayrıntılar...

Adese Gayrimenkul sermayesini 1 milyar TL'ye çıkaracak!

Adese Gayrimenkul'ün 252 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin 756 milyon TL artırılarak 1 milyar 8 milyon TL'ye çıkartılması için sözleşme imzalandı. 

Mustafa Helvacıoğlu, Adese Gayrimenkul'ün Genel Müdürü oldu!

Adese Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu toplantısında Mustafa Helvacıoğlu'nun "Genel Müdür" olarak atanmasına, Nurettin Örücü'nün "Finansal Yönetim ve Planlama Genel Müdür Yardımcısı" olarak atanmasına karar verildi. 

Adese Gayrimenkul'ün Ilıca şubesi devredilecek!

Adese Gayrimenkul'ün Ilıca şubesinin Akbiz Gıda'ya deviri için sözleşme imzalanmasına ve bu mağazanın kapanışı ile ilgili işlemlere başlanılmasına karar verildi. 

sıtkı erben adese Haberi

sıtkı erben adese


Anadolu sermayesinin Türkiye’deki en önemli temsilcilerinden olan İttifak Holding’de yeniden yapılanma çalışmaları devam ediyor. İttifak Holding’in istikrarlı gelişim ve büyümesine, kârlılığına ve verimliliğine katkı sağlamak amacıyla kurum içinde yapılan atamalara bir yenisi daha eklendi. Holding’in 21 yıldır perakende sektöründe faaliyet gösteren markası Adese’de Genel Müdürlük görevine atanan Sıtkı Erben’in yine Adese bünyesinde 3 yıldır sürdürdüğü Genel Müdür Yardımcılığı’nın yanı sıra Holding bünyesindeki farklı şirketlerde 15 yıllık deneyimi bulunuyor.  



15 Yıllık Deneyim


1975’te Konya’da doğan Sıtkı Erben, Selçuk Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünden mezun oldu. İttifak Holding’deki iş hayatına 1996 yılında stajyer olarak başladı. 1998’de Beyşehir Yem Sanayi Ticaret A.Ş. Muhasebe ve Finans Müdürlüğüne getirildi. 2002 yılında askerlik görevini yedek subay olarak tamamlayan Erben, dönüşte yine bir İttifak Holding...