05 / 05 / 2024

Adese, iki mağaza birden açtı!

Adese, iki mağaza birden açtı!

YENİ mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Adese, İşgalaman ve Hicaz Adese mağazalarını müşterilerinin hizmetine sundu.



İttifak Holding'in ulusal perakende markası Adese, yeni şubeler açarak mağaza ağını genişletmeyi sürdürüyor. Mağaza açılışlarına 2015 yılında da tüm hızıyla devam eden Adese, 13 Mart'ta İşgalaman ve 14 Mart'ta da Hicaz mağazasında düzenlediği törenle müşterilerine kapılarını açtı. Adese'nin yeni mağazalarıyla büyümeyi sürdürdüğünü ifade eden Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben; "Sürdürülebilir ve verimli büyüme stratejimiz doğrultusunda mağaza ağımızı genişletmeye devam ediyoruz. Biz tüm mağazalarımızda müşterilerimizin gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilecekleri bir ortam sunuyoruz. İşgalaman ve Hicaz Adese mağazalarımızda da müşterilerimize keyifli alışveriş deneyimi yaşatacağız" dedi. 



İŞGALAMAN VE HİCAZ ADESE MAĞAZALARINA YOĞUN İLGİ 


İşgalaman Adese'nin açılış kurdelesini; Adese Yönetim Kurulu Üyesi Fahri Akay, Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben, Adese Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Özkürkçüler ve Konya Bölge Müdürü Nurettin Örücü kesti. 



Müşterilerin yoğun katılımıyla açılan İşgalaman Adese; gıdadan temizliğe, kozmetikten oyuncağa ve züccaciyeden ev tekstiline kadar birçok ürün çeşidiyle 655 metrekare alanda 3 kasa ve 16 personeliyle 365 gün hesaplı ve kaliteli alışverişin keyfini yaşatacak. Hicaz Adese'nin açılışı ise, cumartesi günü Adese Yönetim Kurulu Üyesi Fahri Akay, Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben, Adese Genel MüdürYardımcıları ve müşterilerin katılımıyla gerçekleştirildi. Tüm mağazalarında olduğu gibi Hicaz mağazasında da modem bir alışveriş ortamı sunan Adese; müşterilerine 305 metrekarelik bir alanda 2 kasa, 14 çalışan ve 5 bin ürün çeşidiyle hizmet veriyor. 


Anadolu Telgraf


Geri Dön