19 / 05 / 2024

Adilcevaz'da kanalizasyon çalışmaları devam ediyor!

Adilcevaz'da kanalizasyon çalışmaları devam ediyor!

Bitlis' in Adilcevaz Belediyesi tarafından Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü arazisine yapılan yeni işyerlerinin atık su ve kanalizasyon çalışmaları, belediye ekipleri tarafından aralıksız sürdürülüyor...




Bitlis’in Adilcevaz belediyesi yeni yapılan işyerlerinin kanalizasyon çalışmalarını bitirmek için çalışmalarını sürdürüyor.


Adilcevaz Belediyesi tarafından Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü arazisine yapılan yeni işyerlerinin atıksu ve kanalizasyon çalışmaları, belediye ekipleri tarafından aralıksız sürdürülüyor. 30 Mart yerel seçimleri sonrası göreve gelen Adilcevaz belediyesinin yeni yönetimi eksik ve yarım kalan çalışmaları biran önce bitirmek için çalışmalarına hız verdi.


İş merkezinde işyeri bulunan vatandaşlar, belediye tarafından başlatılan kanalizasyon çalışmalarının memnuniyet verici olduğunu ifade ederek, kanalizasyon çalışmalarıyla birlikte iş merkezindeki eksikliklerinde biran bitirilmesi gerektiğine değinerek, mağduriyetlerinin giderilmesi için çalışmaları başlatan belediye başkanı Necati Gürsoy’a teşekkür ettiler.


Belediye yetkilileri iş merkezinde yarım kalan çalışmaların kısa süre içerisinde bitirilerek tamamlanacağını duyurdu.



Maraş Gündem


Geri Dön