27 / 07 / 2024

bitlis Adilcevaz yeni işyerlerinin kanalizasyon çalışmaları

bitlis Adilcevaz yeni işyerlerinin kanalizasyon çalışmaları

Bitlis' in Adilcevaz Belediyesi tarafından Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü arazisine yapılan yeni işyerlerinin atık su ve kanalizasyon çalışmaları, belediye ekipleri tarafından aralıksız sürdürülüyor...

TOKİ Bitlis Adilcevaz'da 60 bin 800 lira peşinatla!

TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan Bitlis projelerinin detayları da netleşiyor. Peki TOKİ Bitlis Adilcevaz projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Bitlis Adilcevaz TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte Bitlis Adilcevaz TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ'den o 3 ile 811 yeni konut müjdesi! Tarihler açıklandı! 

TOKİ, Gaziantep, Rize ve Bitlis illerindeki 811 yeni konut için düğmeye bastı. 3 ildeki yeni projelerin ihalesi yarın gerçekleştirilecek. İşte merak edilen tüm detaylar...

TOKİ'den Bitlislilere müjde! O ilçeye 92 yeni konut inşa edilecek!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Bitlis projesinin ihale tarihini açıkladı. İşte TOKİ Bitlis projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Bitlis Ahlat başvuruları 30 Haziran'da sona eriyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bitlis Ahlat 2021 projesi için başvuru dönemi 30 Haziran'da sona eriyor.

Bitlis Adilcevaz Belediyesi'nden emlak vergisi açıklaması!

Bitlis'in Adilcevaz Belediyesi'nde işçiler maaş şoku yaşadı. KHK ile kadroya geçen 85 işçi, aylardır maaş alamıyor. Başkan Necati Gürsoy ise, "Pandemi nedeniyle su faturası olsun emlak vergisi olsun, toplayamadık." dedi.

Bitlis'te okullarda güçlendirme çalışmaları başladı!

Bitlis'te, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında eğitime verilen arada 9 okul depreme karşı güçlendirildi. 

Bitlis ve Van'daki bazı bölgeler için kesin korunacak hassas alan kararı!

Bitlis ili Adilcevaz ilçesi ve Van ili Erciş ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31106 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ'den Bitlis Beşminare'ye 190 yeni konut!

TOKİ Bitlis Beşminare Mahallesi 2 Etap 190 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 20 Nisan 2020 tarihinde gerçekleştirecek.

Bitlis'te bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Bitlis ili, Adilcevaz ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bitlis'teki 'Sodalı Göl' doğal sit alanı olarak tescil edildi!

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde bulunan "Sodalı Göl", doğal sit, sürdürülebilir koruma ve kontrollü kullanım alanı oldu.

TOKİ'den Bitlis Beşminare'ye 317 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bitlis İli Merkez İlçesi Beşminare Mahallesi 1. Etap 317 Adet Konut 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 12 Aralık 2019 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Bitlis'te 2 kampanya!

50 bin yeni sosyal konut projesi için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bitlis'te 2 yeni kampanyaya başladı. TOKİ'nin Bitlis'te hayata geçireceği yeni projelerinde 359 adet konut yer alacak.

Bitlis Tatvan'daki yeni ASM hizmete açıldı!

Bitlis Sağlık Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Tatvan ilçesinde 7. Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı.

bitlis Adilcevaz yeni işyerlerinin kanalizasyon çalışmaları Haberi

bitlis Adilcevaz yeni işyerlerinin kanalizasyon çalışmaları


Bitlis’in Adilcevaz belediyesi yeni yapılan işyerlerinin kanalizasyon çalışmalarını bitirmek için çalışmalarını sürdürüyor.


Adilcevaz Belediyesi tarafından Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü arazisine yapılan yeni işyerlerinin atıksu ve kanalizasyon çalışmaları, belediye ekipleri tarafından aralıksız sürdürülüyor. 30 Mart yerel seçimleri sonrası göreve gelen Adilcevaz belediyesinin yeni yönetimi eksik ve yarım kalan çalışmaları biran önce bitirmek için çalışmalarına hız verdi.


İş merkezinde işyeri bulunan vatandaşlar, belediye tarafından başlatılan kanalizasyon çalışmalarının memnuniyet verici olduğunu ifade ederek, kanalizasyon çalışmalarıyla birlikte iş merkezindeki eksikliklerinde biran bitirilmesi gerektiğine değinerek, mağduriyetlerinin giderilmesi için çalışmaları başlatan belediye başkanı Necati Gürsoy’a teşekkür ettiler.


Belediye yetkilileri iş merkezinde yarım kalan çalışmaların kısa süre içerisinde bitirilerek tamamlanacağını duyurdu.



Maraş...