27 / 04 / 2024

Adıyaman İnşaat, Yapı Malzemeleri Fuarı açıldı!

Adıyaman İnşaat, Yapı Malzemeleri Fuarı açıldı!

İnşaat, Yapı Malzemeleri, Mobilya ve Dekorasyon Fuarı Adıyaman'da açıldı. Vali Vekili Murat Süzen, fuarların sektörlerdeki gelişmeleri takip etmek ve yeni iş bağlantıları kurma noktasında çok büyük bir önem arz ettiğine işaret etti.



İnşaat Yapı Malzemeleri, Mobilya ve Dekorasyon Fuarı Adıyaman'da açıldı. Vali Vekili Murat Süzen, fuarların sektörlerdeki gelişmeleri takip etmek ve yeni iş bağlantıları kurma noktasında çok büyük bir önem arz ettiğine işaret etti.


Ziyaretçilerini 4 gün boyunca ağırlayacak fuarın açılışında konuşan Vali Vekili Murat Süzen, fuara 65 civarında katılımcının iştirak ettiğini, çevre illerden katılan işletmecileri ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi.


Fuarların sektörlerdeki gelişmeleri takip etmek ve yeni iş bağlantıları kurma noktasında çok büyük bir önem arz ettiğine işaret eden Süzen, "Adıyaman'da ilgili sektörlerin büyümesi ve ortalamanın üstünde bir gelişme sağlayabilmesi için bu fuarın olumlu katkılar sağlayacağına inanıyorum. Bu fuarın Adıyaman'a büyük sinerji ve güç katan bir organizasyon olarak görüyorum" diye konuştu.


Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ise Adıyaman'daki güzelliklerin tanıtılması noktasında fuarların da önemli olduğuna vurgu yaptı.


Fuarın zamanlamasının önemli olduğuna dikkati çeken Kutlu, şunları kaydetti:

"Bu fuarın zamanlaması da çok güzel olmuş. Adıyaman'da çok geniş bir alanda binlerce konutluk bir kentsel dönüşüme giriyoruz. Yine yeni imar alanları açılacak. Şehir adeta yenilenecek. Böyle bir zamanda inşaat yapı malzemelerinin, dekorasyonun ve mobilyanın büyük önemi var. Bu fuar da bundan sonra gelişecek ve büyüyecek Adıyaman'a adeta bir yol haritası çizecektir."


Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Mustafa Uslu da bundan sonra bu fuarları sürekli hale getireceklerini anlatarak, Adıyaman'ı hak ettiği yere getireceklerini aktardı.


Kalkınmanın tek yolunun üretimden geçtiğini belirten Uslu, şöyle konuştu:

"Adıyaman'ın bir yere gelmesini istiyorsak çok üreteceğiz. Ürettiğimizi de dünyaya pazarlamamız lazım. Hep üreteceğiz. Bu ülkenin kalkınmasının tek yolu budur. Ürettiğimizi de dünyaya pazarlayacağız. Sadece üretmek bir şey değil. Bir şey ifade etmiyor. Hem üreteceğiz, hem dünya pazarına açılacağız. İşte bunun yolu da bu tür fuarların tertiplenmesinden geçiyor."


AK Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat, satmanın yolunun tanıtımdan geçtiğini, tanıtım ve pazarlamanın en önemli ayağının ise fuar organizasyonları olduğunu dile getirdi.


KOSGEB Müdürü Şükrü Mısırlı, fuarların amacının her zaman tanıtım olduğunu belirterek, bu nedenle bu organizasyonların Türkiye'de gün geçtikçe önem arz ettiğini ifade etti.


Fuar Organizatörü Mustafa Gül ise şimdiye kadar hiçbir fuara katılmayan işletmeleri bir araya getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.


Radikal



Haber Adıyaman Günebakış Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Adıyaman’ın ilk resmi ve TOBB destekli fuarının açılışı görkemli bir törenle yapıldı. Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Fuar ve Kongre Merkezi’nde, Adıyaman İnşaat, Yapı Malzemeleri, Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’nın açılışı gerçekleştirildi. Adıyaman’da 65 firmanın katılımı ile geçekleşen fuarın açılışına iş adamları ve çok sayıda protokol mensubu katıldı.

Adıyaman Vali Vekili Murat Süzen, AK Parti Milletvekili Salih Fırat, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, çeşitli kamu kurum ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerini yanı sıra iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı.


Medya Trend Fuar ve Organizasyon Koordinatörülüğü’nde açılışı yapılan fuarda davul zurnanın yanında Adıyaman Filarmoni Orkestrası konser verdi. Konser sonrasında yapılan açılış konuşmalarında fuarın hayırlı olması temennisinde bulunularak, fuarın önemine işaret edildi.


KOSGEB Müdürü Şükrü Mısır, KOSGEB olarak işletmelerin ürün ve hizmetlerini en iyi şekilde tanıtabilmeleri amacıyla, TOBB tarafından onaylanan fuarları desteklediklerini belirtti.


Ticaret Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu, ise Adıyaman’a yakışır bir fuar gerçekleştirdiklerini belirterek, “Kalkınmanın tek yolu vardır. Adıyaman’ın bir yere gelmesini istiyorsak üretmemiz lazım. Ürettiğimizi de Dünya’ya pazarlamamız lazım. Bu ülkenin kalkınmasının tek yolu budur. Sadece üretmek bir şey ifade etmiyor. Hem üreteceğiz hem Dünya pazarına açılacağız. Bunun yolu da bu fuarlardan geçiyor” dedi.


Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Adıyaman’da geniş bir alanda kentsel dönüşüm sağlanacağını, yeni imar alanlarının açılarak şehrin yenileneceğini belirterek, böyle bir zamanda inşaat yapı malzemelerinin, dekorasyonun, mobilyanın elbette büyük bir önemi olduğunu vurguladı.


Milletvekili Salih Fırat ise, üretimin önemine işaret ederek, üretilenin satılması içinde tanıtım ve pazarlamadan geçtiğini, tanıtım ve pazarlamanın en önemli ayağının fuar organizasyonları olduğunu ifade etti.

Adıyaman Vali Vekili Murat Süzen, “Fuarlar sektörlerdeki gelişmeler ve yenilikleri, takip etmek, yeni iş bağlantıları kurmak açısından çok büyük bir önem arz etmektedir. Adıyaman’da ilgili sektörlerin gelişmesi için bu fuarın olumlu katkılar sağlayacağına inanıyorum” diye konuştu.


Sanko Holding Yetkilisi Mehmet Ülger ise konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, Adıyaman’da ilk defa böyle bir organizasyonun gerçekleştirilmesinin çok önemli olduğunun altını çizdi.


Medya Trend Fuar ve Organizasyon Genel Koordinatörü Mustafa Gül, ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “19-22 Kasım tarihleri arasındaki fuarımıza 65 firmamız katılıyor. Birçok firmamız özel tasarım stantları ile fuarımıza renk kattı. Bu ilk resmi fuar olduğu için katılım çok iyi. Yoğunluk devam ediyor. Ulusal firmalarımızda katılıyor. Fuarımız 4 gün boyunca açık olup, herkes gelip gezebilir” diye konuştu.


MÜSİAD Başkanı Şerif Yıldırım ise, fuarların ekonomi için çok önemli olduğunu kaydederek, “Adıyaman’ın ekonomisi açısından çok önemlidir. İnşallah bu fuarların devamı olur. Adıyaman’a ciddi anlamda ekonomide canlılık katacağına inanıyorum. Ürettiğin malı teşhir etmenin sunmanın en güzel yolu fuarlardır” şeklinde konuştu.


Adıyaman Günebakış Gazetesi




Haber Adıyaman Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...

Adıyaman’da ilki düzenlenen TOBB destekli fuarın açılışı görkemli bir törenle yapıldı.Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Fuar ve Kongre Merkezi’nde, Adıyaman İnşaat, Yapı Malzemeleri, Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’nın açılışı gerçekleştirildi. Adıyaman ve Türkiye’nin değişik kentlerinden mobilya ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren 65 firmanın katılımı ile geçekleşen fuarın açılışına iş adamları ve çok sayıda protokol mensubu katıldı.


Fuarın açılışına Adıyaman Vali Vekili Murat Süzen, Adıyaman Milletvekili Salih Fırat, Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Talha Gönüllü, ATSO Başkanı Mustafa Uslu, çeşitli kamu kurum ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin yanı sıra iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı.


Medya Trend Fuar ve Organizasyon Koordinatörlüğünde açılışı yapılan fuarda halkoyunları ekibinin gösterilerini sunmanın ardından Adıyaman Filarmoni Orkestrası tarafından müzik dinletisi sunumu yapıldı.


Fuarın açılış konuşmasını yapan Medya Trend Fuar ve Organizasyon Genel Koordinatörü Mustafa Gül, ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “19-22 Kasım tarihleri arasındaki fuarımıza 65 firmamız katılıyor. Birçok firmamız özel tasarım stantları ile fuarımıza renk kattı. Bu ilk resmi fuar olduğu için katılım çok iyi. Yoğunluk devam ediyor. Ulusal firmalarımızda katılıyor. Fuarımız 4 gün boyunca açık olup, herkes gelip gezebilir” diye konuştu.


KOSGEB Müdürü Şükrü Mısır, KOSGEB olarak işletmelerin ürün ve hizmetlerini en iyi şekilde tanıtabilmeleri amacıyla, TOBB tarafından onaylanan fuarları desteklediklerini belirtti.


Ticaret Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu, ise Adıyaman’a yakışır bir fuar gerçekleştirdiklerini belirterek, “Kalkınmanın tek yolu vardır. Adıyaman’ın bir yere gelmesini istiyorsak üretmemiz lazım. Ürettiğimizi de Dünya’ya pazarlamamız lazım. Bu ülkenin kalkınmasının tek yolu budur. Sadece üretmek bir şey ifade etmiyor. Hem üreteceğiz hem Dünya pazarına açılacağız. Bunun yolu da bu fuarlardan geçiyor” dedi.


Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Adıyaman’da geniş bir alanda kentsel dönüşüm sağlanacağını, yeni imar alanlarının açılarak şehrin yenileneceğini belirterek, böyle bir zamanda inşaat yapı malzemelerinin, dekorasyonun, mobilyanın elbette büyük bir önemi olduğunu vurguladı.


Her şeyiyle yerli olan bir fuara katılmaktan büyük bir gurur duyduğunu belirten, Milletvekili Salih Fırat ise, üretimin önemine işaret ederek, üretilenin satılması içinde tanıtım ve pazarlamadan geçtiğini, tanıtım ve pazarlamanın en önemli ayağının fuar organizasyonları olduğunu ifade etti.


Adıyaman İnşaat Yapı Malzemeleri Mobilya ve Dekorasyon Fuarına ev sahipliği yapmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını belirten Vali Vekili Murat Süzen ise, “Adıyaman’da ilki düzenlenen İnşaat Yapı Malzemeleri Mobilya ve Dekorasyon Fuarına Türkiye’nin değişik kentlerinde, mobilya dekorasyon sektöründe faaliyet gösteren 65 firmamız katılım sağlamıştır. Bütün konuklarımızı kökleri tarihin derinliklerinde olan medeniyet kentinde ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Bilindiği gibi, fuarlar sektörlerdeki gelişmeleri ve yenilikleri takip etmek ve yeni iş bağlantıları kurmak açısından büyük öneme sahiptirler. Adıyaman’da ilgili sektörlerin büyümesi ve ortalamanın üzerinde bir gelişme sağlayabilmesi için bu fuarın olumlu katkılar sağlayacağına inanıyorum. Bu fuarı Adıyaman’a büyük bir sinerji, renk ve güç katan bir organizasyon olarak görüyorum”dedi. Yapılan konuşmaların ardından fuarın açılış kurdelesi kesilerek, konuklar tarafından stantlar gezildi.



Adıyaman Haber



Geri Dön