28 / 04 / 2024

Adıyaman yeni Vali Konağı'nın yer teslimi yapıldı!

Adıyaman yeni Vali Konağı'nın yer teslimi yapıldı!

Adıyaman Valiliği ve İl Özel İdaresi’nin yeni binalarının ihalesinin yapılmasının ardından müteahhit firmaya yer teslimi yapıldı. Ağustos ayı içerisinde temeli atılacak olan binaların 2019 yılında bitirilmesi hedefleniyor.



Adıyaman Valiliği ve İl Özel İdaresi’nin yeni binalarının ihalesinin yapılmasının ardından müteahhit firmaya yer teslimi yapıldı.

Eski DSİ’nin bulunduğu ve toplam 53 bin 335 metrekarelik alanda 3 bina yapılacak. Valilik binası Selçuklu mimarisiyle bodrum artı zemin artı 3 katlı olurken, yanlardaki iki bina bodrum artı zemin artı 4 katlı olacak.

Adıyaman Valiliği İl Özel İdaresi tarafından ihalesi yapılan Valilik ve İl Özel İdare Binalarının yapımı için müteahhit firmaya yer teslimi yapıldı. Dido-Ray Yapı. San. Tic. A.Ş adlı firma tarafından 48 milyon 228 bin 840,24 TL bedelle ihalesi alınan yerde çalışma başladı.

Müteahhit firma temel atma çalışmasından önce çevre güvenliği ile ilgili çalışmalara başladı. Ağustos ayı içerisinde temeli atılacak olan binaların 2019 yılında bitirilmesi hedefleniyor.



Hürriyet 


Geri Dön