11 / 05 / 2024

Adıyaman vali konağı

Adıyaman vali konağı

Adıyaman Valiliği ve İl Özel İdaresi’nin yeni binalarının ihalesinin yapılmasının ardından müteahhit firmaya yer teslimi yapıldı. Ağustos ayı içerisinde temeli atılacak olan binaların 2019 yılında bitirilmesi hedefleniyor.

TOKİ Adıyaman Samsat Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Adıyaman İli Samsat İlçesi Hükümet Konağı ve Ek Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Adıyaman Samsat Hükümet Konağı ihalesi 13 Ağustos'ta!

Adıyaman İli Samsat İlçesi Hükümet Konağı ve Ek Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi 13 Ağustos tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Adıyaman Hükümet Konağı'nın ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi'nin hayata geçireceği Adıyaman Hükümet Konağı projesinin ihalesi yapıldı.

Adıyaman Samsat Hükümet Konağı yarın ihaleye çıkıyor!

Adıyaman İli Samsat İlçesi Hükümet Konağı ve Ek Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Adıyaman Samsat Hükümet Konağı ihalesi 18 Haziran'da!

Adıyaman İli Samsat İlçesi Hükümet Konağı ve Ek Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi 18 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

Adıyaman Yeni Hükümet Konağı'nda çalışmalar ne durumda?

Adıyaman Valiliği tarafından 2015 yılı Ekim ayında görkemli bir törenle temeli atılarak Vali Mahmut Demirtaş tarafından her aşaması bizzat takip edilen Yeni Hükümet Konağı inşaatında çalışmalar seri bir şekilde devam ediyor.

Adıyaman Sahabe Camii ve Külliyesi inşaatı devam ediyor!

Vali Mahmut Demirtaş, Vali Yardımcısı Murat Süzen’le birlikte Adıyaman’da manevi bir atmosferin oluşmasına öncülük edecek Sahabe Caminde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, camii şerifin son durumu ve yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Adıyaman yeni hükümet konağı inşaatında çalışmalar sürüyor!

Adıyaman’da tüm kamu hizmetlerini tek çatı altında toplayacak yeni Adıyaman Hükümet Konağı inşaatında çalışmalar hızlanıyor. Adıyaman yeni hükümet konağı çalışmaları Mahmut Demirtaş tarafından incelenerek bilgi alındı.

Adıyaman Keleş Konağı hizmete açıldı!

Adıyaman evlerini gelecek nesillere taşımak için kolları sıvayan Adıyaman Belediyesi, 5 ay önce restorasyonu tamamlanarak kendilerine teslim edilen Keleş Konağı’nı Adıyamanlıların hizmetine sunuldu

Adıyaman Kahta Hükümet Konağı Temmuz'da hizmete açılacak!

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde dağınık halde hizmet veren tüm kamu kurumlarını tek çatı altında toplayarak hizmet sunacak olan Kahta Hükümet Konağı Temmuz ayında hizmete girecek.

Adıyaman İnşaat, Yapı Malzemeleri Fuarı açıldı!

İnşaat, Yapı Malzemeleri, Mobilya ve Dekorasyon Fuarı Adıyaman'da açıldı. Vali Vekili Murat Süzen, fuarların sektörlerdeki gelişmeleri takip etmek ve yeni iş bağlantıları kurma noktasında çok büyük bir önem arz ettiğine işaret etti.

Adıyaman'ın çehresi dev projelerle değişiyor!

Adıyaman'da son yıllarda Valilik tarafından kentin dört bir tarafında hayata geçirilen dev projelerle kentin çehresi değişiyor.Vali Mahmut Demirtaş, geçtiğimiz günlerde temeli atılan yeni Hükümet Konağı inşaatını inceledi.

Adıyaman Hükümet Konağı temeli atıldı!

Arınç, Adıyaman Valiliği tarafından yapımına başlanılan yeni Hükümet Konağı inşaatının temel atma törenine katıldı. Burada katılımcılara seslenen Arınç, Adıyaman'ın çok güzel bir esere kavuşacağını söyledi.

Adıyaman vali konağı Haberi

Adıyaman vali konağı

Adıyaman Valiliği ve İl Özel İdaresi’nin yeni binalarının ihalesinin yapılmasının ardından müteahhit firmaya yer teslimi yapıldı.

Eski DSİ’nin bulunduğu ve toplam 53 bin 335 metrekarelik alanda 3 bina yapılacak. Valilik binası Selçuklu mimarisiyle bodrum artı zemin artı 3 katlı olurken, yanlardaki iki bina bodrum artı zemin artı 4 katlı olacak.

Adıyaman Valiliği İl Özel İdaresi tarafından ihalesi yapılan Valilik ve İl Özel İdare Binalarının yapımı için müteahhit firmaya yer teslimi yapıldı. Dido-Ray Yapı. San. Tic. A.Ş adlı firma tarafından 48 milyon 228 bin 840,24 TL bedelle ihalesi alınan yerde çalışma başladı.

Müteahhit firma temel atma çalışmasından önce çevre güvenliği ile ilgili çalışmalara başladı. Ağustos ayı içerisinde temeli atılacak olan binaların 2019 yılında bitirilmesi...