27 / 04 / 2024

Adli Tıp Kurumu'na 124 sözleşmeli personel alınacak! Başvuru şartları ne?

Adli Tıp Kurumu'na 124 sözleşmeli personel alınacak! Başvuru şartları ne?

Adli Tıp Kurumu'na 124 sözleşmeli personel alımı yapılacağı açıklandı. Yapılan açıklamada kimyagerden mühendise; güvenlik görevlisinden biyoloğa kadar birçok kadroda alım yapılacağı duyuruldu. Peki, başvurular nasıl yapılacak? Başvuru şartları ne? İşte tüm detaylar...



Adli Tıp Kurumu Merkez ve Taşra Teşkilatında istihdam edilmek üzere 124 sözleşmeli personel alımı yapılacağı açıklandı. Yayınlanan ilana göre; 15 Büro Personeli, 11 Diğer Teknik Hizmet Personeli (Kimyager), 25 Laborant, 6 Mühendis, 13 Biyolog, 5 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 5 Teknisyen, 1 İnfaz ve Koruma Memuru, 15 Sağlık Teknikeri, 3 Hemşire ile 25 Destek Personeli (Hizmetli) alımı gerçekleştirilecek. 

Peki, Adli Tıp Kurumu personel alımı başvurusu nasıl yapılacak? Başvuru şartları ne? 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön