16 / 05 / 2024

Adlon Rezidans'ta fiyatlar yenilendi! Minimum 179 bin liraya!

 Adlon Rezidans'ta fiyatlar yenilendi! Minimum 179 bin liraya!

Firma: BB Group Homes

Proje: Adlon Residence

BB Group Homes tarafından Bodrum Tuzla Koyu’nda hayata geçen Adlon Residence projesinde konut satışları devam ediyor. Projede minimum konut fiyatı 179 bin liradan başlangıç gösteriyor





Adlon Residence projesi  BB Group Homes  tarafından Bodrum’da hayata geçti. 17 ikiz blok halinde yükselen  Adlon Residence  projesinde 204 daire ve 15 müstakil konut yer alıyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tiplerinin yer aldığı Adlon Residence projesinde yer alan dairelerin alanları 57 ile 132 metrekare aralığında değişim gösteriyor.

İlk etabın Temmuz 2012’de teslim edildiği Bodrum Adlon Residence projesinde konut fiyatları minimum 179 bin liradan başlangıç gösteriyor. 


Projede yer alan müstakil konutların her birinin kendine ait açık havuzunun bulunduğu Adlon Residence’da her bloğun da yine özel havuzu mevcut. Ayrıca ortak kullanımda olan çocuk havuzu, yarı olimpik açık havuz ve kapalı havuzun de yer aldığı projede toplam 35 havuz bulunuyor. Concierge hizmetleri ile konut sahiplerine ayrıcalıklı bir yaşam vaat eden Adlon Residence SPA Merkezi’nde; buhar odasından saunaya, masajlardan canlandırıcı yüz tedavilerine kadar çok çeşitli hizmetler bir arada sunuluyor. 


Projenin diğer hizmetleri arasında havaalanında karşılanma, shuttle, günlük kişisel alışveriş, kuru temizleme, bagaj taşıma, yol durumunu, adres bilgisi, sinema seansları, restoran rezervasyonu, golf organizasyonu, gezi ve tur önerileri ve rezervasyonu, veteriner danışmanlığı ve özel şoför hizmeti bulunuyor.


444 25 94 

http://www.adlonresidence.com 

Gülay ODABAŞI



projeye sor



Geri Dön