03 / 05 / 2024

Adlon Rezidans'ta tatil kazananlar belli oldu! 159 bin TL'ye!

Adlon Rezidans'ta tatil kazananlar belli oldu! 159 bin TL'ye!

Firma: BB Group Homes

Proje: Adlon Residence

Adlon Residence projesi için sosyal medya kullanıcılarına özel düzenlediği kampanyanın kazananları belli oldu



Yaşam kalitenizi yükselten BB Group Homes’un, Bodrum Tuzla Koyu’nun huzur veren manzarasına ve geniş bahçelerine sahip  Adlon Residence  projesi için sosyal medya kullanıcılarına özel düzenlediği kampanyanın kazananları belli oldu. Facebook üzerinden Adlon Residence sayfasını beğenen ve haberlerini paylaşan; Twitter’da ise projenin takipçisi olup iletileri retweet eden ve Adlon hashtag’i ile bahsedenler arasından en çok paylaşım yapan, Çiğdem Öztürk, Levent Us ve Ali Gülyaprağı, Bodrum’un eşsiz güzelliğinde tatil fırsatı kazanan isimler oldu.


Adlon Residence projesinde ev fiyatları 159 bin liradan başlıyor. Projede Temmuz sonunda fiyatlar 215 bin TL’ye yükselecek. Böylece Adlon’da residence konforuna terfi edenlere, şimdi yüzde 25 indirimle yazlık sahibi olma fırsatının yanı sıra bu yaz tatil yapıp 2013’te ödeme imkânı da sağlanıyor.  


Adlon Residence’ın sosyal alanları içinde; golf sahası, fitness, aerobik, basketbol, voleybol, tenis, golf, havuz ve yüzme alanları yer alıyor. Çocuk havuzu, açık yarı olimpik büyük havuzu, tüm hava şartlarına uygun kapalı havuzu ve ayrıca her bloğun önünde özel havuzu bulunuyor. Özenle tasarlanan Adlon Residence SPA Merkezi’nde; buhar odasından saunaya, masajlardan canlandırıcı yüz tedavilerine kadar çok çeşitli hizmetler bir arada sunuluyor. SPA Merkezi’nin içinde ayrıca ısıtmalı kapalı yüzme havuzu yer alıyor.


Milas-Bodrum Havaalanı’na 10 km mesafedeki merkezi lokasyonu ile fark yaratan Adlon Residence concierge hizmetleri ile konut sahiplerine ayrıcalıklı bir yaşam vaat ediyor. Konut sakinlerinin tüm ihtiyaçlarında kişisel asistanlık hizmeti veriliyor. Concierge hizmetleri ile havaalanında karşılanma, shuttle, günlük kişisel alışveriş, kuru temizleme, bagaj taşıma, yol durumunu, adres bilgisi, sinema seansları, restoran rezervasyonu, golf organizasyonu, gezi ve tur önerileri ve rezervasyonu, veteriner danışmanlığı ve özel şoför hizmeti gibi her konuda hizmet veriyor.


444 25 94 


http://www.adlonresidence.com 


projeye sor



Geri Dön