27 / 04 / 2024

Adnan Polat, Floryada inşaat izni alıp kulübe gelir sağlamak istiyor

Adnan Polat, Floryada inşaat izni alıp kulübe gelir sağlamak istiyor

G.Saray Başkanı, Metin Oktay Tesislerini B.Çekmece Belediyesinin tahsis ettiği 106 dönümlük araziye taşımak için düğmeye basarken Floryaya da inşaat izni alıp kulübe büyük bir gelir sağlamak istiyor



Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Türk Telekom Arena Stadından sonra kulübe büyük gelir getirecek başka bir proje için düğmeye bastı. Kongre çağrılarına rağmen kafasındaki projeleri hayata geçirmek için var gücüyle çalışan Polat, Metin Oktay Tesislerini Büyükçekmeceye taşımak için harekete geçti. Belediyenin tahsis ettiği 106 dönümlük araziye tesis ruhsatı almak için Polat yine Ankaranın yolunu tutacak.

BAŞBAKAN ERDOĞANA ÇIKACAK

Arazinin su havzasında olduğu için ruhsat verilemeyeceği iddialarını çürütmek isteyen G.Saray Başkanı, konuyu önce Büyükçekmece Bld Başkanı Hasan Akgün sonrasında da BŞ Bld Başkanı Kadir Topbaşla müzakere edecek. Bir sonuç çıkmaması halinde ise Başbakan Erdoğana çıkıp, yardım isteyecek. Araziye tesis izni alındığında ise Metin Oktay Tesisleri, Çekmeceye taşınacak. 

2 YIL İÇİNDE 5 YILDIZLI TESİSLER

İki yıl içinde G.Saraya 5 yıldızlı bir tesis kazandırmak isteyen Polat, araziye G.Saray Hastanesi de yaptıracak. Başkan, Floryadaki 80 dönümlük araziye de inşaat izni alıp büyük gelir hedefliyor. Rivadan 300, Mecidiyeköydeki Çadırın arazisinden 50 milyon dolar gelir bekleyen Polat, Florya arazisinden kulübe 500 milyon dolar gelir sağlanacağını tespit ettirdi. ALPER MERT

Bizi provoke ediyorlar

G.Saray Genel Sekreteri Ali Haşhaş, yönetimin provoke edildiğini söyledi. Haşhaş, Bizi provoke edenler camiadan değildir. Çünkü dünya çapındaki bir kulüp haline geliyoruz.  Stadımız muhteşem, zarar eden şirketleri birleştirip 600 milyon TLyi kurtardık. Bu yıl futbolda G.Sarayın yılı olacak. Helvacı ve arkadaşları kulübü yıpratmamalı dedi.
Star


Geri Dön