27 / 04 / 2024

Adnan Saraç: 2020 gelmeden ev'lenin!

Adnan Saraç: 2020 gelmeden ev'lenin!

Muratpaşa Müteahhitler Derneği Başkanı Adnan Saraç, ev alacakların acele etmesi gerektiğini söyledi. Saraç, ''2020 yılında evler yüzde 50 zamlanacak” diye konuştu.



Antalya Muratpaşa Müteahhitler Derneği Başkanı Adnan Saraç, inşaat maliyetlerinin arttığını, banka kredi faizlerinin azaldığını söyleyerek, 2020 yılı gelmeden ev alacaklara çağrı yaptı.

Akdeniz Manşet'ten Esra Altınkes'in haberine göre; ev sahibi olmak isteyenlerin acele etmesi gerektiğini söyleyen Saraç, “Antalya geneli olarak son bir aydır Antalya’da inşaat sektöründe çok hareketlilik var. Banka faizlerinin düşmesiyle birlikte ev satışları fena değil. Düşen faiz oranları ile beraber vatandaş yeniden konut alımlarına cebindeki parasına göre yönelmeli. Özellikle Muratpaşa ilçesinin güney tarafında vatandaş daire bulmakta sıkıntı çekiyor. Müttehit arkadaşların ise elindeki stoktaki daireler bittikten sonra 2020 yılında daire açığı ortaya çıkacak, bugün alamadıkları dairevi vatandaş yeni yıldan sonra yüzde 50 daha pahalıya alacaktır. Sene sonu gelmeden mutlaka ev alınmalı. Yeni yılda kira fiyatları da yükselecektir. Antalya’da her ilçede her bütçeye göre ev bulunabilir” diye konuştu. 


Geri Dön