Yeni Projeler

Adra GYO Manisa Yunusemre projesi için imzalar atıldı! Yeni proje!

Adra Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda yaptığı açıklamada, Manisa Yunusemre projesi için imzaların atıldığını duyurdu.

Yeni projeler için start veren Adra Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’ndan Manisa’ya bir yeni proje daha geliyor. 

Adra Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda Manisa İli, Yunusemre İlçesi, Uncubozköy Mahallesi 2057 Ada 3 Parselde Sözleşme İmzalanması hakkında açıklama yaptı.

Adra GYO yaptığı açıklamada Manisa İli, Yunusemre İlçesi, Uncubozköy Mahallesi 2057 Ada 3 Parselde bulunan arsasında Yüklenici MV Grup Danışmanlık Mühendislik İnşaat Hayvancılık Gıda Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. ile "İksa, Zemin İyileştirme, Kaba İnşaat ve Duvar Örme Yapım İşi Sözleşmesi”nin imzalandığını duyurdu. 

Adra GYO’nun KAP açıklaması şu şekilde:
Şirketimiz, Manisa İli, Yunusemre İlçesi, Uncubozköy Mahallesi 2057 Ada 3 Parselde bulunan arsasında Yüklenici MV Grup Danışmanlık Mühendislik İnşaat Hayvancılık Gıda Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. ile "İksa, Zemin İyileştirme, Kaba İnşaat ve Duvar Örme Yapım İşi Sözleşmesi" imzalamıştır.


  Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 


MANİSA ŞEHZADELER PROJESİNİN RUHSATINI HAZİRAN AYINDA ALMIŞTI


Adra Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı merakla beklenen bir diğer projesi olan Şehzadeler projesinin ruhsatını da geçtiğimiz Haziran ayında almıtı. Manisa Şehzadeler'de yükselen proje 923 milyon 215 bin 145 TL'ye mal olacak.

Adra GYO'nun Şehzadeler projesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na başvuru yapılmış ve ve Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başlamıştı. Söz konusu proje için geçtiğimiz yılın Kasım ayında "ÇED gerekli değildir" kararı verilmişti.

Ruhsatın geçtiğimiz Haziran ayında alındığı Adra GYO Şehzadeler projesi Yarhasanlar Mahallesi, 931 ada, 13 nolu parsel üzerinde inşa ediliyor. Projede 638 konut ve 14 adet ticari ünite inşa edilecek.

26 bin 543 metrekare arsa alanına sahip Adra GYO Şehzadeler projesinin inşaat alanı 133 bin 715 metrekare şeklinde açıklandı. A, B ve C olmak üzere 3 blok olarak yükselecek olan projede havuz, güvenlik ve bahçe alanları da yer alacak.

Adra GYO Şehzadeler projesinde yer alan A blok'un taban alanı 3 bin 846 metrekare, B blok'un taban alanı 10 bin 560 metrekare, C Blok'un taban alanı da 4 bin 363 metrekare şeklinde açıklandı. 

 

İstanbul’da evini kiraya çıkaran ev sahibinin kiracıdan istedikleri!

Milli Emlak İstanbul’da konut, İzmir’de iş yeri satıyor!

Yatırımcı rotasını dükkan ve ofise çevirdi!