28 / 04 / 2024

Adres Aydınlı Lobi 'de son üniteler: 83 metrekare 305 bin lira!

Adres Aydınlı Lobi 'de son üniteler: 83 metrekare 305 bin lira!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Adres Lobi

Tuzla-Aydınlı'da Dumankaya İnşaat güvencesiyle yükselen Adres Lobi projesinde kalan ticari ünitelerin satış süreci devam ediyor. Fiyatların 284 bin liradan başladığı projede teslimler hemen yapılıyor...




Adres Lobi projesi  Dumankaya İnşaat  imzasıyla yükseliyor. Toplamda 527 konut ve 41 mağazadan meydana gelen  Adres Lobi  Tuzla 22 bin metrekarelik inşaat alanına yayılıyor. Tuzla'nın Aydınlı bölgesinde yer alan Adres Lobi Evleri 'nde bulunan konut tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon seçeneklerine sahip. 


3 blok halinde yükselen Adres Aydınlı Lobi 'de dairelerin tamamı satılmış durumda. Kalan son 5 adet ticari birimin satışının devam ettiği Adres Lobi 'nin içerisindeki ticari birimlerin alanları 79 metrekareden başlıyor, 83 metrekareye kadar yükseliyor. 


Adres Aydınlı Lobi de son üniteler: 83 metrekare 305 bin lira!


Adres Lobi projesinde 79 metrekare ticari üniteler 284 bin liraya, 83 metrekare ticari üniteler ise 305 bin liraya satılıyor. Peşin ya da banka kredili ödeme yapılan Dumankaya Adres Lobi 'de işyeri sahibi olmak için tutarın yarısı peşinat olarak ödeniyor ve kalan yarısı için banka kredisinden yararlanılabiliyor.


Teslimatların hemen yapıldığı Adres Lobi projesinde kuaför, market ve butik gibi hizmet verecek tasarıma sahip ünite birimleri mevcut. Projede ayrıca sauna ve basketbol sahası, yüzme havuzu, hamam, ve kafeterya, gibi olanaklar mevcut durumda.




Telefon: 0216 393 08 86

Web adresi: http://www.dumankaya.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön