22 / 07 / 2024

Adres Lobi görücüye çıktı! 51 bin TL'ye!

Adres Lobi görücüye çıktı! 51 bin TL'ye!

Dumankaya İnşaat, Tuzla-Aydınlı'daki yeni projesi "Adres Lobi" ile otel konforunu ve semt çarşısını bir arada sunarak yatırımcısına kazandıracak




Dumankaya İnşaat, Tuzla-Aydınlı bölgesinde gerçekleştireceği yeni projesi Adres Lobi'yi The Ritz Carlton Otel'de 12 Mayıs 2010 Çarşamba günü düzenlenen bir basın toplantısıyla tanıttı.

Toplantıda Dumankaya İnşaat Pazarlama ve Satış Direktörü Ufuk Kayador'un gerçekleştirdiği Adres Lobi proje sunumunun ardından söz alan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Dumankaya ve Uğur Dumankaya, Adres Lobi'nin Tuzla Aydınlı'nın en iyi konumunda diğer Adres projelerine komşu bir arazide, otel konforunu aratmayacak nitelikteki donatıları ve bölgenin ihtiyaçlarını karşılayabilecek çarşısıyla farklı bir konseptte geliştirildiğini söylediler.  

Tuzla Aydınlı'nın kalbi "Adres Lobi"de atacak

Adres Lobi'yi diğer konut projelerinden ayıran en önemli özelliğinin adından da anlaşılacağı gibi yüksek tavanlı görkemli lobisi ve otel konforunu aratmayacak nitelikteki donatıları olduğunu belirten Ali Dumankaya;" Tuzla-Aydınlı bölgesi kısa sürede İstanbul'un en hızlı gelişen ve değerlenen semtlerinden birisi oldu. Daha önce Adres projesinin farklı 4 etabı ile tüketicilere bölgede ciddi bir yatırım fırsatı sunduk.  Bu yatırım fırsatını Adres Lobi ile geliştirerek farklılaşmış bir konseptte tüketicilerin beğenisine sunarak sürdürüyoruz" dedi. 


Uğur Dumankaya ise, "Adres Lobi projesi diğer Adres projelerinin hemen yakınında 3 tarafı cadde ve bulvarlarla çevrili merkezi bir konumda bulunuyor. Hızla gelişen ve değerlenen Tuzla-Aydınlı bölgesinin ihtiyaçlarını göz önüne alarak geliştirdiğimiz projede 41 adet ticari alan ile bölgeye bir semt çarşısı kazandırmak istedik. Adres Lobi tamamlandığında gerek konumu gerekse de sunduğu nitelikleriyle Tuzla-Aydınlı'nın kalbinin attığı yer olacak" dedi.


Adres Lobi en son bilişim teknolojisine sahip dairelerden oluşuyor

Toplantıda bir sunum gerçekleştirerek Adres Lobi hakkında bilgiler veren Dumankaya Pazarlama ve Satış Direktörü Ufuk Kayador, Anadolu Yakası'nın önemli merkezlerinden birisi haline gelen Tuzla-Aydınlı'daki Adres Lobi'nin, otel konforunu aratmayan donatıları ile bölgenin semt çarşısı niteliğindeki ticari alanlarıyla farklılaştığını bu sebeple bölgenin böylesine önemli ihtiyaçlarını karşılayacak Adres Lobi'nin hem yatırım hem de oturum için son derece uygun bir proje olduğunu söyledi.

Adres Lobi'nin 10'ar katlı 2 blokta toplam 527 daireden oluştuğunu belirten Ufuk Kayador; "Stüdyodan 1+1'e, 2+1'den 3+1'e çeşitli büyüklükte dairelerin yanında projede dubleks daireler de yer alıyor. Her katta teras bahçelerin bulunduğu Adres Lobi'de dairelere en son bilişim teknolojisi hizmetleri sunulacak. Bir Vestel Şirketler Grubu kuruluşu olan Dexar ve Dumankaya'nın işbirliği ile her daireye kapalı devre yayın ve iletişim platformu kurularak bu teknolojiden en üst seviyede yararlanmaları sağlanacak. Ayrıca Adres Lobi'de yaşayan her aileye semt çarşısındaki mağazalarda ve sosyal tesislerde kullanacakları kredi kartı özellikli özel yaşam kartları verilecek" dedi.

10'ar katlı 2 blokta stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 konutların yer alacağı projede, stüdyo daireler 34-41m2, 1+1'ler 52-61 m2, 2+1'ler 78-92 m2 ve 3+1'ler ise 105-146 m2 arasında değişiyor. Adres Lobi'deki stüdyo daireler  51 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 1+1'ler 69 bin TL'den, 2+1'ler 100 bin TL'den, 3+1'ler ise 143 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Tago Mimarlık tarafından dizayn edilen Adres Lobi ikisi daire ve dükkanlara ayrılmış, biri lobi ve sosyal alanların bulunduğu 3 bloktan oluşuyor. Projenin ana merkezi projeye de adını veren görkemli lobisi. Yüksek tavanlı bu görkemli lobi siteye ana girişi sağlıyor ve kapsamlı lobi hizmeti veriyor. Lobinin iki yanında kafeterya, fitness center, sauna ve hamam ile toplantı salonu gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. Lobiye yakın dış cephede Tuzla-Aydınlı'nın kalbinin atacağı semt çarşısı yer alıyor. Bunun yanı sıra yeşil alanlara geniş yer ayrılan projede, 350 m2 açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, çocuk oyun alanı, mini basketbol sahası, yansıma havuzları, yürüyüş ve koşu parkurları, 24 saat güvenlik, dileyen daire sahiplerine "Adres Lobi'ye özel" mobilya üniteleri  bulunuyor.

Tuzla-Aydınlı'da 3 tarafı bulvarla çevrili merkezi bir noktada bulunan Adres Lobi, TEM ve E-5 otoyollarının tam ortasında bulunduğundan şehir içi ve şehirlerarası ulaşımda büyük avantaj sağlıyor. Türkiye'nin en hızlı büyüyen havalimanı Sabiha Gökçen 5 dakika, Pendik feribot ve deniz otobüsü ise 10 dakika uzaklıkta.  Marmaray  ve hafif metronun da yakın gelecekte Aydınlı'ya ulaşması bekleniyor. Ayrıca, çevrede Divan Asia, Titanic, Viaport Hotel gibi beş yıldızlı oteller, Atlantis, Viaport, Pendorya, Neomarin, MarinTurk gibi AVM'ler, Koç Lisesi, Sabancı ve Okan Üniversiteleri, İstanbul Park pisti, Teknopark gibi önemli tesislerin bulunmasıyla da Adres Lobi önemli bir yatırım fırsatı sunuyor. 

www.dumankaya.com

0216 444 7 222

--

Dumankaya İnşaat, Tuzla Aydınlı bölgesinde "Adres Lobi" adlı yeni konut projesini hayata geçiriyor. Tago Mimarlık tarafından dizayn edilen, otel konforu ile semt çarşısını bir arada sunan Adres Lobi, ikisi daire ve dükkanlara ayrılmış, biri lobi ve sosyal alanların bulunduğu 3 bloktan ve 527 daireden oluşuyor.

10'ar katlı 2 blokta stüdyo, 1 1, 2 1 ve 3 1 konutların yer alacağı projede, stüdyo daireler 34-41 metre kare, 1 1'ler 52-61 metre kare, 2 1'ler 78-92 metre kare ve 3 1'ler de 105-146 metre kare arasında değişiyor.

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyeleri Uğur Dumankaya, projenin tanıtımı amacıyla düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, "Adres" projelerinin kriz döneminde niş bir pazar olarak ortaya çıkan ve her geçen gün gelişen bir proje olduğunu, Adres Lobi'nin de gövde olarak bu projelerle aynı olmasına karşın projede bazı şeylerin geliştirildiğini belirtti.

Bu sene genelde orta ölçekli projeler çıkardıklarını anlatan Dumankaya, bu sene toplamda 7 proje çıkaracaklarını, her projede farklı kimliklerle ortaya çıkacaklarını kaydetti.

Uğur Dumankaya, "376 dairelik Atmosfer projesi çıkacak yine Kurtköy'de yakın zamanda" dedi.

Soruları da yanıtlayan Dumankaya, projenin 2012'nin sonunda teslim edileceğini, ortalama metre kare fiyatlarının 1.250 liradan başladığını dile getirerek, "Yüzde 10-15'ler civarındaki karı hedefledik. O da ortalama fiyatlarda, başlangıç fiyatlarında değil" diye konuştu.

Dumankaya, bölgede proje yapmaya devam edeceklerini, projenin fiyat aralığının 51 bin ile 184 bin lira arasında değiştiğini kaydetti.

Uğur Dumankaya, dağıtılan basın bültenlerinde "Fiyatların 49 bin liradan başladığı"nın yazdığının belirtilmesi üzerine, "49 binden başlayan az daire var. Siz onları satışa sunuyorsunuz ve bitiyor. Satışta uygulanan bir fiyat bu. 2 tane var herhalde" şeklinde konuştu.

-"ŞU ANA KADAR 40 ADET CİVARINDA SATIŞ GERÇEKLEŞTİRDİK"-
Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya da bu sene gerçekleştirecekleri 7 projeye ilişkin bir soru üzerine, yılın başında yaptıkları basın toplantısında, "3 bin 248 daireden oluşan 530 milyon liralık proje büyüklüğüne ulaşacaklarını" söylediklerini anımsatarak, şunları belirtti: "Bunun birinci adımını Dizayn ile attık. İkinci adımda Dumankaya Modern... Adres Lobi üçüncü, devamında Dumankaya Atmosfer olacak. Devamında yine Tuzla'da 2 projenin birleşmesinden oluşan Aydınlı Gizli Bahçe Bölgesi projesi diyoruz, ismini henüz koymadık, olacak, ayrıca yine Kurtköy'de bir proje olacak. Bir de Vizyon projemizin devamı var. Proje bütünü geçen sene yaptığımız gibi yine yüzde 25'ten fazla büyümeyi getirecek."

Adres Lobi projesini 10 gün önce portföylerine duyurduklarını söyleyen Dumankaya, şu anda kadar 40 adet civarında satış gerçekleştirdiklerini belirtti.

Dumankaya, başarılı oldukları ve sonuç aldıkları bölgede proje yapmaya devam edeceklerini, bölgede başka arsaları da bulunduğunu kaydetti.

-"DAİRELERDE EN SON BİLİŞİM TEKNOLOJİSİ HİZMETLERİ SUNULACAK"-
Dumankaya Pazarlama ve Satış Direktörü Ufuk Kayador da Adres projeleri serisinin ilkini 2008 Aralık ayında sunduklarını anımsattı.

Adres Lobi'de dairelerin otel konforunda olduğunu ifade eden Kayador, her katta teras bahçelerin bulunduğu Adres Lobi'de dairelere en son bilişim teknolojisi hizmetleri sunulacağını, Vestel Şirketler Grubu kuruluşu olan Dexar ve Dumankaya'nın işbirliği ile her daireye kapalı devre yayın ve iletişim platformu kurularak bu teknolojiden en üst seviyede yararlanmalarının sağlanacağını bildirdi.

Kayador, "Daire sahipleri hava durumu, site içi güvenlik kameralarını izlemek gibi çok sayıda hizmetten yararlanacak" dedi.

Adres Lobi'nin semt çarşısında 41 mağaza bulunduğunu, Adres Lobi'de yaşayan her aileye semt çarşısındaki mağazalarda ve sosyal tesislerde kullanacakları kredi kartı özellikli özel yaşam kartları verileceğini de ifade eden Kayador, dileyen daire sahiplerinin ünlü tasarımcı Derin Sarıyer'den özel tasarım mobilya ürünlerini opsiyonel olarak alabileceklerini belirtti.

Adres Lobi'nin 2010 yılında Dumankaya olarak lansmanını yaptıkları 3. proje olduğunu, 2010 yılı içinde 3 bin 248 adete ulaşan toplam 7 projenin lansmanını yapmış olacaklarını söyleyen Kayador, Adres Lobi'nin 51 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulduğunu kaydetti.
AA

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Dumankaya Adres Lobi'yi satışa sundu

 Dumankaya İnşaat, Tuzla Aydınlı'da bu yılın 3. Projesi oldu Adres Lobi'yi satışa sundu. Projede daire fiyatları 51 bin TL'den başlıyor

Bu yıl içinde "ulaşılabilir fiyatta kente kimlik katan projeler" sloganıyla, Dumankaya Dizayn ve Dumankaya Modern projelerini satışa sunan Dumankaya İnşaat, yılın 3'üncü projesi olarak Tuzla Aydınlı'da Adres Lobi projesini 51 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sundu. Dün İstanbul'da basın toplantısıyla tanıtımı yapılan Adres Lobi, 10'ar katlı 2 blokta, 35 ile 146 metrekare arasında değişen stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşuyor. Proje içinde ayrıca 41 ticari üniteden oluşan bir çarşı da yer alıyor. Dumankaya Adres Lobi'de metrekare fiyatları bin 250 ile bin 450 TL arasında değişiyor. Toplantıda konuşan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya diğer Adres projelerine komşu bir arazide konumlanan projeyi, otel konforunu aratmayacak nitelikteki donatıları ve bölgenin ihtiyaçlarını karşılayabilecek çarşısıyla farklı bir konseptte geliştirdiklerini kaydetti. Uğur Dumankaya, 41 ticari alan ile bölgeye bir semt çarşısı kazandıracaklarını da belirterek, bu çarşının Tuzla-Aydınlı bölgesinin yeni alışveriş noktası olacağını vurguladı. Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya da Adres Lobi'de yaşayan her aileye semt çarşısındaki mağazalarda ve sosyal tesislerde kredi kartı özellikli özel yaşam kartları verileceğini bildirdi.

SIRADA ATMOSFER VAR
2010 yılında toplam 7 projede 3 bin 248 konutu satışa sunacaklarını ve 530 milyon liralık proje büyüklüğüne ulaşacaklarını açıkladıklarını hatırlatan, Ali Dumankaya, Adres Lobi projesinin ardından Kurtköy'de 376 dairelik Adres Atmosfer projesinin hazırlıklarını sürdüklerini bilgisini verdi.

2011'DE GYO KURUP, HALKA AÇILACAK
ALİ Dumankaya, Dumankaya İnşaat'ın gayrimenkul yatırım ortaklığına (GYO) dönüştürülmesi ve halka arzı için de çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "Şu anda bir GYO gibi şirketimizi yönetiyoruz" dedi.
Sabah

Artık 'akıllı daireler' satacak  
 
Nitelikli konut yapan şirketlerden Dumankaya İnşaat, yeni projesinde Vestel'e bağlı bilişim şirketi Dexar ile işbirliğine gitti. İstanbul Tuzla'da inşa edilen 527 daireli Adres Lobi konutlarında her dairede kapalı devre yayın ve iletişim için dokunmatik bir ekran yer alacak. 

Kişi dışarı çıkmadan önce ekrandan o anki hava durumu, şehrin trafik yoğunluğu gibi bilgileri anında görebilecek. Site içi güvenlik kameralarını izleyebilecek. 41 mağazanın da yer alacağı Adres Lobi'de oturanlar kredi kartı benzeri akıllı kartı buradaki alışverişlerinde ve sitenin sosyal alanlarında kullanabilecek. Site aidatını bununla ödeyebilecek. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya, "Daireler otel konforunda olacak. Teknolojinin imkânlarına göre kapalı devre iletişim sisteminden dairelere verilen hizmetler artacak." dedi.

Dumankaya, müşteri portföyüne duyurduğu dairelerin yüzde 10'luk kısmını on günde sattı. Tuzla Aydınlı'da, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 5 dakika mesafede inşa edilecek Adres Lobi'de 34 metrekarelik stüdyo dairelerin fiyatı 51 bin liradan başlarken, 146 metrekarelik 3+1 dairelerin fiyatı 184 bin liraya kadar çıkıyor. İnşaatı kendi arsalarına yaptıklarını belirten Uğur Dumankaya, bu nedenle yüzde 10-15 civarında kâr marjıyla, ulaşılabilir bir fiyattan satışa çıktıklarını söyledi. Konut alanlar istemeleri halinde Adres Lobi için özel dizayn yapan Derin Sarıyer'in tasarladığı mobilyaları alabilecek. Satışa çıkarılan projedeki dairelerin teslim tarihi 2012 yılı Aralık ayı.

Togo Mimarlık tarafından tasarlanan daireler 10'ar katlı 2 blokta yer alacak. Adres Lobi 2010 yılında Dumankaya'nın açıkladığı 3. proje oldu. Bu sene 4 projenin daha yapımına başlayacak olan Dumankaya, yıl sonunda toplam 3 bin 248 konutun inşasına başlamış olacak. 7 projenin maliyeti ise 530 milyon lira.
Zaman/İbrahim Balta


Geri Dön