28 / 04 / 2024

AE Arma-Elektropanç Lübnanda şirket kurdu!

AE Arma-Elektropanç Lübnanda şirket kurdu!

AE Arma- Elektropanç Hariri ailesi ile Lübnanda ortak şirket kurdu. Lübnanda teknik müteahhitlik alanında faaliyet gösterecek olan şirket, önümüzdeki dönemde Ürdün, S. Arabistan ve Katarda da iş yapmayı planlıyor



AE Arma- Elektropanç Hariri ailesi ile Lübnanda ortak şirket kurdu. Lübnanda teknik müteahhitlik alanında faaliyet gösterecek olan şirket, önümüzdeki dönemde Ürdün, S.Arabistan ve Katarda da iş yapmayı planlıyor.
 
Uluslararası inşaat sektöründe Teknik Müteahhitlik alanında üç kıtada faaliyet gösteren ve 30 yıllık deneyimini dünyanın ünlü projelerine kattığı katma değerle hayata geçiren AE ARMA ELEKTROPANÇ, Lübnanda Dünyanın ve Lübnanın ünlü ailelerinden Hariri Ailesi ile ortak bir şirket kurdu. İsmi AE Arma- Elektropanç Lübnan olacak olan şirkette AE Arma Elektropanç ve Hariri ailesi eşit hisseye sahip.

Kurulan yeni ortaklıkla inşaat sektöründe atılımda olan Beyrutu hedefleyen şirket, orta ve uzun vadede Suudi Arabistan, Ürdün ve Katarda iş yapmayı planlıyor.

Konu ile ilgili açıklamasında AE Arma- Elektropanç İş Geliştirme Direktörü Burak Kızılhan Her söylemimizde belirttiğimiz gibi, AE olarak teknik müteahhitlik alanında  hedefimiz bölgesel bir markayı  küresel boyutlara taşıyabilmek. Hariri ailesi ile kurmuş olduğumuz bu firma ile, küresel firma olma yolunda önemli bir adım atmış oluyoruz dedi.            

 


Geri Dön