05 / 05 / 2024

AEH Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. 1 milyon TL sermaye ile kuruldu!

AEH Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. 1 milyon TL sermaye ile kuruldu!

AEH Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Üyeleri olarak İbrahim Yazıcı, Mehmet Hurşit Zorlu, Salih Metin Ecevit ve Tuncay Özilhan görev yapacak...



Ataşehirde kurulan AEH Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketinin kurucuları arasında; İbrahim Yazıcı, Mehmet Hurşit Zorlu, Salih Metin Ecevit ve Tuncay Özilhan yer alıyor.

Firmanın iş konusu; Şirketin faaliyet konusu başta her türlü arsa ve arazi bina ve depo olmak üzere buna benzer gayrimenkullerin ve diğer sabit kıymet ve gayri maddi hakların satın alınmasını kiralanmasını ve kiraladığı mecurların üçüncü şahıslara kiralanmasını yönetimini geliştirilmesini inşaatını işletilmesini ve satılmasını ve yukarıda belirtilen bu tür faaliyetlerin yürütülmesine ilişkin her türlü sözleşme yapılmasını ve sonuçlandırılmasını içermektedir ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işleri yapmak.

1 milyon TL sermaye değerine sahip olan şirketin ortakları ve sermaye dağılımına göre;

1-Anadolu Endüstri Holding A.Ş. 996 bin TL.
2-Anadolu Araçlar Ticaret A.Ş. 1.000 TL.
3-Çelik Motor Ticaret A.Ş. 1.000 TL.
4-Anadolu Motor Üretim ve Pazarlama A.Ş. 1.000 TL.
5-Anadolu Bilişim Hizmetleri A.Ş. 1.000 TL.

AEH Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Üyeleri olarak İbrahim Yazıcı, Mehmet Hurşit Zorlu, Salih Metin Ecevit ve Tuncay Özilhan görev yapacak.

Adres: İçerenköy, Umut Sokak-Ataşehir


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön