Kent Haberleri

AFAD sürpriz bir kararla 68 personel alacak! Başvuru şartları ve tarihleri belli oldu!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı sözleşmeli personel alımı ilanı paylaştı. Adaylar müracaatlarını, e-Devlet sisteminde Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı/Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı'ndan yapabilecek. İşte AFAD personel alımı başvuru tarihleri ve şartlarının detayları..

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığınca (AFAD) yapılan açıklamada; "Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere üzere; 657 sayılı Devlet Memurları Yasası’nın 4 üncü maddesinin (B) fıkrası ve 6/6/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararıyla beraber yürürlüğe giren “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına Yönelik Esaslar” kapsamında, pozisyon sayısı ve nitelikleri aşağıda belirtilen toplam 68 adet boş pozisyona giriş (sözlü) sınavı ile sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecektir” ifadeleri yer aldı.

AFAD PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Başvuru yapmak isteyen adaylar başvurularını, 18 Eylül 2023 saat 10:00 - 27 Eylül 2023 saat 17:00 arasında e-Devlet sisteminden Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı/Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı gerçekleştirebilecek.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

e-Devlet’ten başvurusunu eksiksiz yapana 7 bin 232 TL yardım sürprizi! Başvuru ekranı burada!

Milyonlarca emekliye müjde! Bu tarihlerde hesabınıza para yatacak! Hemen hesabınıza para yatacak tarihi öğrenin!

Benzin, motorin ve LPG alacakların başına talih kuşu kondu! Bu fırsat 40 yılda bir gelir!