28 / 04 / 2024

Benzin, motorin ve LPG alacakların başına talih kuşu kondu! Bu fırsat 40 yılda bir gelir!

Benzin, motorin ve LPG alacakların başına talih kuşu kondu! Bu fırsat 40 yılda bir gelir!

Son günlerde benzin ve motorine peş peşe zam gelirken benzin 36 TL’yi, motorin ise 37 TL’yi aştı. Dün gece LPG’ye 1 lira 31 kuruşluk zam geldi ve 17 TL’yi aştı. Bunun üzerine, Yapı Kredi ise akaryakıt alımlarına yönelik yeni bir kampanya hazırlayarak akaryakıt alacak kişileri sevindirdi.



Benzin, motorin ve LPG’ye üst üste gelen zamların ardından araç sahipleri resmen kontak kapatma noktasına geldi. Gelen zamlar herkesin belini bükerken, vatandaşlar artık bankaların akaryakıt kampanyalarını araştırmaya başladı. Bu kapsamda, Yapı Kredi’den araç sahiplerini mutlu edecek bir kampanya haberi geldi. Yapı Kredi, Opet’te araçta ödeme ile toplam 75 TL Opet Puan hediye edeceğini duyurdu.

 Benzin, motorin ve LPG alacakların başına talih kuşu kondu! Bu fırsat 40 yılda bir gelir!

Yapı Kredi, eylül ayına özel olarak düzenlediği bu kampanyasında Opet istasyonlarında yapacağınız ilk 750 TL ve üzeri alışverişlerden sonraki her 750 TL ve üzeri araçta ödeme işlemine 15 TL ve toplamda ise 75 TL Opet Puan’ı hesaplara yatıracağını duyurdu. Kampanyanın 30 Eylül’de sona ereceğini açıklayan Yapı Kredi, kampanyaya ilişkin tüm detayları ve katılım koşularını bir bir paylaştı.

KAMPANYA DETAYLARI

  • Kampanyaya sadece Yapı Kredi bireysel kredi kartları ve bireysel TLcard'lar ile Opet istasyonlarında Araçta Ödeme ile gerçekleştirilecek alışverişlerin dahil olacağı belirtildi.

  • Aynı gün aynı üye iş yerinden gerçekleştirilecek harcamalardan yalnızca ilkinin kampanyaya dahil olacağı ifade edildi.

  • 750 TL ve üzeri işlemlerin kampanya kapsamında yer alacağı öğrenildi.

  • Bir kişinin araçta ödeme kampanyası çerçevesinde bir kerede 15 TL, toplamda en fazla 75 TL Opet Puan kazanabileceği duyuruldu.

 Benzin, motorin ve LPG alacakların başına talih kuşu kondu! Bu fırsat 40 yılda bir gelir!

  • Kampanyaya World Mobil uygulamasında Fırsatlar bölümünden veya World Pay menüsünden "Hemen Katıl" butonuna tıklayarak katılım sağlanması gerektiği bildirildi. Kampanyaya katılım sağlamayan kişilerin kampanyadan puan kazanamayacağı kaydedildi.

  • Kampanyaya Yapı Kredi Mobil Uygulaması World Pay bölümünden ve Aracım+ Kampanyalar alanından "Hemen Katıl" butonuna tıklayarak katılım sağlanması gerektiği ve bunun yanı sıra, kampanyaya katılım sağlamayan kişilerin kampanyadan puan kazanamayacağı paylaşıldı. Öte yandan, kampanya takibinin World Mobil Uygulaması üzerinden yapılacağı belirtildi.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

e-Devlet’ten başvurusunu eksiksiz yapana 7 bin 232 TL yardım sürprizi! Başvuru ekranı burada!

A101’de 6’lı çay bardağı 22,50 TL’ye, saç ve sakal kesme makinesi 219 TL’ye, yüzey temizleyici 32,50 TL’ye düştü!

Milyonlarca emekliye müjde! Bu tarihlerde hesabınıza para yatacak! Hemen hesabınıza para yatacak tarihi öğrenin!


Geri Dön